Han lignende en glad skoledreng på ydersiden, men han skjulte på en svær hemmelighed

Han levede en tilbagetrukket tilværelse på sit værelse, da familien frygtede reaktionen, hvis naboerne fandt ud af hemmeligheden.

Der hersker ingen tvivl om, hvor Kairah Kelly har fundet sin inspiration til sine kurvede kindben og de sorte hårlokker.

Den 15-årige teenager er så vild med Kim Kardashian, at hun er villig til at gå langt for at opnå idolets verdensberømte udseende.

Før sommerferien var teenageren fra Middlesbrough en dreng ved navn Tyler - nu lever skoleleven som pigen Kairah.

Facebook

- Jeg følte mig virkelig mærkelig og anderledes. Jeg så en fremmed person, når jeg kiggede ind i spejlet, siger Kairah Kelly om de mange år, hvor hun kæmpede med sin identitet som dreng.

Siden barndommen var kønnet et problem for Tyler, der inde på sit værelse gik med højhælede sko, neglelak og make-up.

Der blev sat en stopper for hemmeligheden, da familien frygtede reaktionen, hvis naboerne fandt ud af, hvad den unge fyr foretog sig inde på værelset.

-De forstod ikke, hvad jeg var, forklarer Kairah Kelly, der ikke gik op i fodbold eller andre af de populære interesser, og som derfor leverede en tilbagetrukket tilværelse på sit værelset.

 

Facebook

 

Som 13-årig tog han springet ud som homoseksuel. Nu tillød Tylers mor, han godt måtte gå med make-up henne på skolen.

Han begyndte at lægge videoer ud på YouTube, hvor han viste sine færdigheder med at lægge make-up, og i den forbindelse fik han kontakt til en transseksuel kvinde.

Hun talte om, hvordan det var at være 'fanget i den forkerte krop', hvilket make-up-eksperten sagtens kunne identificere sig med. 

Han satte sig ned og skrev et brev til sin mor.

- Jeg vidste ikke, hvordan hun ville reagere, siger Kairah Kelly til Daily Mail og forklarer, at både mor og stedfar siden har været en stor støtte i teenagerens kamp for at være sig selv.

 

Facebook

 

I september skrev den unge englænder på Facebook, at han nu var transseksuel og nu gik under navnet Kairah.

Siden da har den 15-årige teenager levet som en kvinde, og det helt store forbillede er realitystjernen Kim Kardashian.

Facebook

 

Sommerfuglene fløj nervøst rundt i maven på Kairah Kelly, da hun tidligere på måneden var tilbage på skolebænken efter sommerferien – nu skulle klassekammeraterne se, hvordan hun var forvandlet til en flot kvinde.

- Jeg var så nervøs, da jeg dukkede op til min første skoledag, men det behøvede jeg ikke at være. Alle støttede mig og var glade på mine vegne, siger Kairah Kelly.

Flere af lærerne kunne dog kke genkende den 15-årige teenager, da klokken ringede ind efter ferien.

Læs også

Første trailer for den nye Fifty Shades-film er endelig ude

 

 Kairah Kelly håber, at der ude i fremtiden kan foretages en kønsskifteoperation.

- Jeg har en lang liste med ønskede operationer. Kønsskifte, brystimplantater, en næsekorrektion, fyld i læberne, et lille løft af min pande og en reduktion af min hårlinje, siger Kairah Kelly til den engelske avis. 

 

Dagens Gossip