Ung kvinde advarer om populær frisure: Min hårgrænse var fuldstændig smadret

Foto: Edward Ball

Hun håber, at hendes advarsel kan hjælpe andre kvinder.

Den tidligere balletdanserinde Diva Hollands advarer andre kvinder mod at sætte deres hår op i en knold, som er for stram, efter hun selv er blevet opereret på grund af en vigende hårgrænse.

22-årige Diva Hollands har danset siden hun var bare tre år gammel. Hendes mor sørgede altid for at trække håret godt tilbage, og Diva Hollands er overbevist om, at de mange år med den stramme frisure var skyld i hendes vigende hårgrænse.

Det skriver Daily Mail. 

Læs også

Advarer om populær frisure: Læger har dårligt nyt til mænd med knold

Da Diva Hollands blev teenager, var hendes hårgrænse allerede begyndt at trække sig tilbage, og den unge kvinde blev drillet med de høje tindinger af sine skolekammerater.

Foto: Edward Ball

Gennem årene tog drillerierne mere til, og Diva Hollands var meget selvbevidst omkring sit hår og den måde, hun så ud på. Da hun mødte sin forlovede, gik der et halvt år, før han så hende med håret sat tilbage for første gang.

Læs også

Sørgende familie advarer: Mor døde, efter hun fik rift på hånden under havearbejde

Da britiske Diva Hollands blev mor til sine to børn, tog hårtabet yderligere til, og hun besluttede sig endelig for at gøre noget ved det. Sidste efterår blev hun derfor opereret, og et år senere er hun lykkelig for sin nye hårgrænse.

Foto: Edward Ball

Diva Hollands håber nu, at hendes egen historie kan være med til at bekæmpe det tabu om det kvindelige hårtab, som hun selv har oplevet:

- Der er måske andre kvinder derude i den samme situation. Det kan ske for hvem som helst, og det er ikke noget at være flov over, siger Diva Hollands.

 

Dagens Gossip