Ung kvinde fik brandsår på brystet: Nu advarer hun med væmmeligt billede

Foto: Privat

Britiske Georgie Tufnail advarer andre kvinder mod at putte deres telefoner ned i bh'en, efter hun angiveligt fik et stort brandsår fra sin varme smartphone.

Britiske Georgie Tufnail advarer andre kvinder mod at putte deres telefoner ned i bh’en, efter hun angiveligt selv fik et varmt og sivende brandsår på brystet fra sin smartphone.

Den 31-årige mor hævder, at hun lagde sin Samsung Galaxy S7 ned i bh'en, mens hun var travlt optaget af sin lille søn. Hun bemærkede, at det føltes varmt mod brystet.

Det skriver The Sun.

Georgie Tufnail Foto: Privat

Men Georgie Tufnail var alligevel chokeret, da hun tog telefonen ud igen to timer senere og fik øje på såret. Hun tog en tur til lægen, som gav hende noget antibiotika.

Nu advarer hun andre mod at lægge telefonen det samme sted:

- Jeg ved, folk gør det, fordi der er nem adgang. Nogen piger gør det måske, når de går i byen, hvis de ikke har taget en taske med, siger Georgie Tufnail til The Sun.

Læs også

5-årig lægger arm til en tatovering, og nu går billedet verden rundt

Samsung meddeler i en skriftlig udtalelse, at der ikke er nogen kendte problemer med Samsung Galaxy S7.

- Indtil Samsung har mulighed for at undersøge en hvilken som helst enhed, er det umuligt at fastslå den korrekte årsag til en hvilken som helst hændelse. Kundernes sikkerhed er vores højeste prioritet, og vi arbejder på at kontakte frøken Tufnail for at hente enheden ind og foretage en grundig undersøgelse, skriver Samsung.

En australsk kvinde delte sidste år et billede af sine voldsomme brandsår, efter hun var faldet i søvn med sin iPhone, for at advare mod at tage den med i seng.

 

Dagens Gossip