Ung kvinde fik fylde i læberne: Var tæt på at blive blind

Foto: TV-programmet: A Current Affair

Selvom man får foretaget et forholdsvis harmløst indgreb, så kan det sagtens gå galt. Det gjorde det for en ung pige, der gerne ville have 'flotte' læber.

Kosmetiske behandlinger er for mange gået hen og blevet lidt ‘hverdag’, særligt fordi man ikke kan undgå at støde på det, hvis man tænder for fjernsynet eller scroller gennem sine sociale medier.

Det er særligt inden for realitygenren, at deltagerne vælger at få foretaget kosmetiske behandlinger, hvor særligt fyldige læber er blevet virkelig in.

Selvom proceduren med at stikke en nål i læben og få fyldt sin læbe ud, ikke virker som det mest harmfulde, man kan gøre mod sin krop, så er der alligevel sandsynlighed for, at det kan gå meget galt.

Læs også

Chris og Steph bookede rejse for 16.000 kroner, velvidende at Thomas Cook gik konkurs: Nu vil de have penge tilbage

Det kan en ung pige ved navn Mikayla Stutchberry skrive under på, da hun var meget tæt på at blive blind, efter at hendes indgreb gik galt.

Mikayla Stutchbery var blevet inspireret af sine veninder, da flere af dem havde fået indgrebet, der fik deres læber til at strutte lidt. Hun kontaktede derfor Laser Clinics Australia Outlet, hvor hun skulle have foretaget indgrebet.

Indgrebet gik desværre galt, og faktisk kunne det have endt med at gå langt værre til end tilfældet var det. Kirurgen ramte nemlig en blodåre med nålen, og skød derfor nålens indhold der i.

Mistede sit job

I første omgang lod det ikke til, at der var noget galt, ud over, at pigen kosmetisk ikke fik de læber, hun ønskede sig. Der gik dog ikke længe, før det gik helt galt.

Hun har fortalt mediet Nine News, at hun pludselig begyndte at få en del blister i hendes mund, og når de sprang, så slugte hun indholdet.

Indholdet viste sig at være det stof, der i stedet skulle have været i pigens læber, og hun faldt kort efter om.

Mark Asthton der er tidligere formand for foreningen for australske plastikkirurger udtalte på tv, at pigen var heldig, at hun ikke blev blind. Hvis det flydende stof havde bevæget sig op gennem ansigtet, så var hun blevet blindt med det samme.

Den unge pige var langt fra heldig. På hospitalet blev hun nemlig behandlet med antibiotika, hvilket hun ikke kunne tåle, og dermed var hun indlagt i to uger. Det resulterede i, at hun mistede sit job.

Klinikken der foretog indgrebet, har afvist, at de skulle have været skyld i infektionen.

Læs også

Mor til to endte i koma - Tjeneren gav hende den forkerte bestilling

Læs også

Fortolkning - En disciplin, som kan være udfordrende, fordi man ikke kan forholde sig ordret til værket. Her kan du se, hvordan laver en fortolkning.

Tekst til 50 års fødselsdag - Det er ofte lidt af en udfordring at finde på en god tekst til 50 års fødselsdag, hvad enten teksten skal på et kort eller bruges i en tale eller festsang, for her må der meget gerne være lidt humor. Se, hvordan du får idéerne til det.

Dækningsgrad - Hvis du er eller har været selvstændig, så vil begrebet dækningsgrad ikke være helt fremmed for dig. Hvis ikke du har styr på, hvad det er, så vil du ret sandsynligt have hørt din revisor tale om dækningsgraden.

 

Dagens Gossip