Ung kvinde klager over den klamme Airbnb-lejlighed: Så opdager hun den pinlige sandhed

Foto: TikTok

Da hun så lejligheden, henvendte hun så rasende til udlejer. Kort tid efter måtte hun indrømme sin fejl.

En ung kvinde kunne næsten ikke tro sine egne øjne, da hun ankom til en lejlighed, hun havde lejet via Airbnb. Da hun gennemgik lejligheden, så hun nemlig, at den var både beskidt og ulækker.

Læs også

Skraldemand bemærker noget mystisk: Kan have reddet ældre kvindes liv

Det fik hende naturligvis til at rette henvendelse til vedkommende, der havde lejet lejligheden til hende. Kort tid efter måtte hund dog indrømme sin fejl.

Kvinden hedder Paige, og har selv delt sin historie i en video, der er blevet delt på det sociale medie TikTok. I videoen fortæller hun, at der var 'absolut kaos' i den lejlighed, hun havde lejet.

Herefter viser hun en række billeder af både beskidt segnetøj, støvede gulve, en bakteriebefængt bruser samt et ulækkert køleskab.

Det var hun naturligvis ikke tilfreds med, og derfor valgte hun at rette henvendelse til udlejer. Til udlejer forklarede hun, at hun aldrig nogensinde ville være i stand til at sove 'behageligt' i lejligheden.

Hun valgte at vedlægge en række billeder til udlejer, så vedkommende selv kunne se, hvilken stand, den var i.

Foto: TikTok

Da udlejer kort tid efter svarede hende, fik hun så noget at et chok. Det viste sig nemlig, at Paige var gået ind i den forkerte lejlighed. Hun var derfor slet ikke i den lejlighed, hun havde lejet via Airbnb.

Hun skyndte sig at undskylde mange gange til udlejer, hvorefter hun fandt frem til den egentlige lejlighed. Heldigvis viste det sig, at den var både i bedre stand og meget renere, end den lejlighed hun tidligere befandt sig i.

Videoen er naturligvis blevet populær på TikTok, hvor den i skrivende stund er blevet set mere end 3,6 millioner gange.

I kommentarfeltet er der naturligvis mange, der undrer sig over, hvordan hun kom ind i den første lejlighed. Ligeledes er der også mange, der undrer sig over, hvordan hun ikke kunne se forskel på de to lejligheder.

Andre brugere har givet udtryk for, at det måske ikke vil være sjovt for ejeren af den anden lejlighed, hvis vedkommende ser, hvordan den bliver udskammet på TikTok.

Læs også

Gustav Salinas afslører familieforøgelse

"Forestil dig, at du åbner TikTok, og ser, at nogen udskammer din lejlighed, fordi den er så utrolig ulækker," lød det blandt andet i en af kommentarerne.

 

Dagens Gossip