Ung kvinde kommer hjem efter længere rejse: Gør usandsynligt fund i rødt dørslag

Kristine Bugbee

378 uger siden

|

21/04/2017
Viralt
33-årige Genevieve Roman kom hjem til et bizart syn i sit køkken.
33-årige Genevieve Roman kom hjem til et bizart syn i sit køkken.
Da en 33-årig amerikansk kvinde kom hjem til sin lejlighed i New York efter at have været væk på en længere rejse, gjorde hun et højst usædvanligt fund i køkkenet.

Dagens topnyheder

Det var den ukendte lyd, der først gjorde 33-årige Genevieve Roman fra New York-bydelen Brooklyn opmærksom på, at noget var anderledes i hendes lejlighed. Hun var netop vendt hjem fra en ferie, som havde varet i to måneder.

Det fortæller hun til lokalmediet CBS New York.

- Da jeg åbnede døren, hørte jeg basken og larm. Det lød som en fugl, siger hun.

Genevieve Roman bevægede sig ud i køkkenet for at undersøge sagen, og her blev hun mødt af et ganske opsigtsvækkende syn. En gravid due havde simpelthen besluttet sig for at flytte ind på en hylde i køkkenet.

Nærmere bestemt i et rødt dørslag, hvor den havde bygget sig en lille rede og lagt sig godt til rette.

- Jeg var ekstremt chokeret. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle tænke, fortæller Genevieve Roman om det besynderlige fund.

Den nye sambo i lejligheden var allerede gået i gang med at ruge. Der lå to fine æg i dørslaget. Derfor var Genevieve Roman tvunget til at tænke sig godt om, for hun kunne ikke få sig selv til at smide den ubudne gæst ud, når nu den havde unger vej.

Den 33-årige dyreglade kvinde tog derfor en beslutning, som de færreste måske forstår. Hun valgte at lade duen blive boende i Brooklyn-lejligheden og har døbt den vordende mor Adealaid. Ingen internater ville nemlig tage imod en due.

Adealaid og Genevieve Roman lever nu side om side i den lille lejlighed, og det fungerer helt uden gnidninger, hævder kvinden. Selv når der bliver lavet mad i køkkenet. 

Genevieve Roman fortæller, at duen kommer og flyver som den har lyst. Den flyver ud, når vinduet bliver åbnet, men kommer altid tilbage til sine æg for at ruge.

På et tidspunkt skal Adealaid dog flytte ud, for intet varer evigt, og når man ikke betaler husleje, kan man jo ikke forvente at kunne blive boende for altid kvit og frit. Planen er, at mor og unger skal finde sig et nyt hjem, når æggene er udklækket. 

Ifølge er Genevieve Roman er Adealaid heldigivis en nem værelseskammerat, som er meget renlig og betænksom af en due at være:

- Der er ikke noget lort. Jeg har ikke ryddet noget lort op, inden I kom, siger hun til CBS New York. 

Se indslaget herunnder.