Ung kvinde tabte både næse og mund, da hun så sin far under frieri: Nu griner alle af ham

Skrevet af Emil Ryttergaard

324 uger siden

|

28/03/2018
Viralt
Foto: Allison Barron
Foto: Allison Barron
Et frieri er blevet kendt på internettet, da en ung kvindes far besluttede sig for at tage gas på sin datter i hendes allerlykkeligste stund.

Dagens topnyheder

Det er ikke nemt at fri.

Det kræver både omtanke og forståelse, samt en god portion timing, hvis man skal sikre, at man rammer plet og ens udkårne siger ja til at blive gift. For Allison Barron var der dog ingen tvivl.

Da hendes udkårne kæreste gennem to år, Levi Bliss, gik på knæ under en gåtur i den amerikanske ørkenstat Nevada, så sagde hun selvfølgelig ja, og var himmelhenrykt, skriver Buzzfeed. 

Men Levi Bliss havde en særlig overraskelse i ærmet under sit frieri. For kæresten er nemlig meget tæt med Allison Barrons far, som selvfølgelig var blevet informeret om den forestående begivenhed.

Derfor var faderen også lige i nærheden, da Levi Bliss kunne gå på knæ, og efter at datteren havde sagt ja til frieriet, så havde faderen en spøg i ærmet. Faderen havde nemlig stået på en bakketop i nærheden og skrevet et skilt med ordene ‘Say No’ (sig nej, red.) for at tage godt gammeldags gas på det forelskede par.

Allison Barron brød ud i tårer, da hendes kæreste endelig friede. Foto: Allison Barron

Parret har datet i over to år, og i weekenden havde kæresten endelig turde spørge sit livs kærlighed om de skulle gifte sig. Foto: Allison Barron

Men Allisons far havde en helt særlig joke i ærmet til sin datter. Foto: Allison Barron

- Det er bare typisk min far og hans personlighed. Vi har en meget tæt familie, så det er typisk at han laver sådanne små jokes, siger Allison Barron til Buzzfeed. Og faderens joke faldt på det rigtige tidspunkt, da datteren først begyndte at græde, da kæresten friede, men derefter brød sammen af grin, da hun så sin far på bakketoppen.

- Vi kender begge min far rigtig godt, så vi forstod godt joken med det samme og grinte begge to, siger hun.

Og det forelskede par er langt fra de eneste, der griner af faderen. For frieriet og den spøjse joke er selvfølgelig blevet delt på Twtter og Instagram, hvor faderens joke er blevet liket mere end 217.000 gange på kun tre dage.