Ung mand beder kvinden om at få den grædende baby til at ‘holde kæft’: Så sætter hans far ham på plads

Foto: Privat

Det kan være noget af en mundfuld at være mor til et spædbarn. Babyer græder, de kan larme meget, og deres opførsel kan være svær at håndtere, og i nogle tilfælde, bliver det ikke bedre med alderen. Det ved Lucy Hatami alt om.

Babyer vågner ofte meget tidligt. Det kan være lange morgener, hvilket var tilfældet for Lucy Hatami. 

Hun ville derfor gerne ud af huset, for at få noget morgenmad, men ifølge hendes virale Facebook-opslag, havde en 20-årig dreng ved nabobordet, ingen forståelse for babyens gråd. Heldigvis kom en medforælder hende til undsætning.

Læs også

Ganske gratis: Bilka uddeler 85.000

Hun sad og lige havde bestilt morgenmad på en restaurant, med sin grædende baby, da en ung mand kom hen til bordet og sagde: “Jeg ville ønske, du kunne få den ting til at holde kæft!”.

Før en chokeret Lucy kunne nå at svare, kom drengens far farende op. Han var på ingen måde tilfreds med sin søns respektløse holdning.

Han tog fat i sin søn og forklarede, at det absolut ikke var en dans på roser, da han selv var baby.

“Stop med at være et røvhul, gå derover og undskyld over for hende, og tilbyd at hente hendes morgenmad, da hun tydeligvis har hænderne fulde!” Sagde faren til sønnen.

Den unge mand gjorde modvilligt, som hans far forlangte, og dermed blev Lucy Hatamis dag markant forbedret, da hun fik serveret både morgenmad og en undskyldning fra en ung mand, der tydeligvis ikke vidste, at det ikke altid er nemt at ha børn.

Lucy er overrasket over, at hendes opslag er blevet delt så vidt omkring.

“Jeg troede ærlig talt ikke, at det ville gå så viralt, som det er.” Fortæller hun, ifølge Sosialnytt.

Læs også

Smart trick: Sådan har du aldrig ‘pillet’ et æg før

 

 

 

Dagens Gossip