Ung 'mand' tager evigheder om at hæve penge: Pludselig mister mand i køen sin tålmodighed

Foto: Twitter

En ung 'mand' kunne ikke snøvle sig færdig ved hæveautomaten. Til sidst fik en mand nok, og besluttede at tage affære.

De fleste har prøvet at havne bag en langsommelig person ved hæveautomaten. Man føler, at det tager en evighed, fordi vedkommende ikke kan få snøvlet sig færdig.

Læs også

Sofie Linde viser nye billeder fra undertøjsreklame frem

Fordi man bliver utålmodig, ender man måske med at trippe lidt. Det er dog sjældent, at man er nødt til at vente i så lang tid, at man til sidst er nødt til at bede vedkommende om at skynde sig.

Det var dog netop, hvad der skete for en ung mand, der ønskede at hæve penge ved en hæveautomat, hvilket en video, der er gået viralt på Twitter, viser.

I videoen ser man den unge mand, der stiller sig i kø ved en hæveautomat. Her står han bag flere andre, der venter på en 'mand', der står ved automaten. Vedkommende ved automaten bevæger sig dog ikke det mindste.

Der er dog en rigtig god grund til, at han ikke bevæger sig. I virkeligheden er det nemlig ikke en mand, der er ved at hæve penge. Derimod er det en mannequin, der er blevet opstillet af en mand, der ville se, om folk stillede sig i kø bag den.

Videoen er blevet optaget af manden, der har stillet mannequinen op. Han sidder i en bil tæt på hæveautomaten, hvorfor han nemt kan filme.

Kort efter, at mannequinen er blevet stillet op, stiller den første person sig i ko. Lidt efter kommer en anden person til. Begge to stiller sig pænt og venter.

En rum tid efter kommer en ung mand, som også ønsker at hæve penge. Han står på stedet og kigger utålmodigt rundt, fordi 'manden' ved hæveautomaten ikke bevæger sig.

Til sidst beslutter han sig dog for at gå hen til 'manden', som han prikker på skulderen. Herefter rykker han lidt i vedkommende, hvorefter det går op for ham, at det var en mannequin.

Læs også

Fik et chok da han åbnede sin grill

Det får ham til at løfte mannequinen op, mens har går grinende væk fra stedet. Det giver naturligvis anledning til at tro, at han var med på idéen – han kigger nemlig direkte mod personen, der optager videoen fra bilen.

 

Dagens Gossip