Ung kvinde skrækslagen under løbetur: Griber straks mobil og filmer, da hun kigger sig over skulderen

Den unge løber fik et stort chok, da hun kiggede over skulderen. Foto: McKenzie Smalley

En ung kvinde tænkte hurtigt og greb mobilen, da hun under en løbetur gjorde en uhyggelig opdagelse.

Det er en nem måde at få bevæget sig lidt ekstra på, når man gerne vil smide et enkelt kilo eller måske bare forbedre konditionen en smule.

Ved at snøre løbeskoene og hoppe ud af døren, kan man billigt og effektivt få gang motionen og slippe den dårlige samvittighed.

Men for den 24-årige personlige træner McKenzie Smalley, fra Scotsdale i Arizona, USA, blev den ellers dejlige løbetur spoleret af en frygtindgydende oplevelse, som den unge pige nu har fanget på video og delt overalt på de sociale medier.

For i hælene på den unge kvinde kørte en mand i en stor pickup ladvogn med tonede ruder, der fulgte efter kvinden på hendes løbetur. Det fik McKenzie Smalley til at reagere og fange den ubehagelige stalker på video. - Du får mig til at hyle på gaden som en hund, lød det indefra bilens tonede ruder.

Læs også

Mystisk person ringede med ubehagelig besked: 'Der står en papkasse på kirkegården - skynd jer'

- Jeg kender dig ikke. Vær sød at holde dig væk og lad være med at forfølge mig. Jeg kender dig ikke, siger McKenzie Smalley på en af videoerne. Men selv med trusler om at ringe til politiet gav manden ikke op, men blev ved med at følge den unge pige i bilen, hvilket til sidst blev for meget for McKenzie Smalley.

- Jeg måtte simpelthen spæne væk fra den fyr, så hurtigt jeg kunne. Ærlig talt, så var jeg super bange i et øjeblik. Han sagde, at han ville stige ud af bilen og løbe efter mig, siger McKenzie Smalley i videoen.

Den 24-årige pige blev rædselsslagen, da hun kiggede sig over skulderen og opdagede den ubehagelige sandhed. Foto: McKenzie Smalley

En ukendt mand kørte langtsomt efter hende og råbte upassende kommentarer efter hende på gaden. Foto: McKenzie Smalley

Hun påpeger, at hun søgte at få øjenkontakt med flere bilister og forbipasserende, der intet stillede op, og derfor valgte hun at dele videoen, for at understrege et vigtigt budskab.

- Drenge, selvom at I ikke fysisk rører en kvinde, så er det mindst ligeså slemt at krænke hende ved at forfølge hende på gaden, påpeger den tydeligt oprevet kvinde i videoen.

Læs også

Mand bestiller latte hos Starbucks: Får et chok, da han ser fræk besked på kaffen

Og det er der mange mænd, der siden har taget til efterretning. Siden videoen blev delt for en uge siden, er historien gået viralt, og videoen blevet vist mere end 16.000 gange.

Og rigtig mange mænd har støttet og bakket op om McKenzie Smalleys pointe.

- Jeg er siden blevet kontaktet af rigtig mange mænd, der har fortalt mig, at de på alle mænds vegne er kede af, at det her er sket for mig.

Se selv hele videoen her: 

Kærestepar klagede over ødelagt ferie: Dette billede afslørede deres grove løgn

 

Dagens Gossip