To unge mænd har netop sat sig med deres burgere på McDonald’s, da de hører en uvant lyd

De to fyre havde netop sat sig godt til rette med deres burgere og pomfritter, da de spotter et vammelt syn få centimeter fra deres bord.

Det bør nok ikke hver hverdagskost, men i ny og næ kan det være nødvendigt med en tur på McDonald’s. 

Med de gyldne fritter, lækre sprøde kyllingenuggets og en god, saftig burger, så kan enhver, der gladeligt spiser kød finde ro i sjælen ved et lækkert og syndigt fastfood måltid på den populære restaurantkæde. 

Eller ihvertfald næsten alle, for da to unge mænd skulle til at sætte tænderne i maden, så gemte der sig en overraskende og ulækker gæst, der havde sneget sig med ved bordet, skriver dagbladet.no. 

22-årige Vegard Lindemoen var sammen med sin kammerat på McDonald’s onsdag aften 23.30-tiden i den norske by Gjøvik, da de to unge mænd skulle til at dyppe pomfritterne i sovsen. 

Læs også

31-årig mor skældt ud af cafeejer: Skiftede ble på barn, imens andre gæster sad og spiste

Men så var det den ene mand spottede den ulækre gnaver, der sad under en nærliggende luftventil. 

- Vi så noget i mørket ved siden af bordet og spekulerede på, hvad det var, der så sådan ud. Da var det, at jeg tændte lyset på min mobil, hvor vi så den lille behårede sag dernede, siger Vegard Lindemoen til dagbladet.no.

De to unge mænd er ikke helt sikre på, om der var tale om en mus eller rotte nede i luftventilen, men de to unge mænd mistede dog ikke appetitten

- Vi rykkede os bare hen til et andet bord, og vi kunne alligevel ikke spise op. Jeg har dog heldigvis aldrig oplevet noget lignende før, siger Vegard Lindemoen til avisen. 

Da de to mænd skulle til at forlade stedet, informerede de personalet om den fastfood-glade gnaver, der huserede i restaurantens luftventiler, og Vegard Lindemoen har også delt en video på McDonald’s Facebookside af den sultne gnaver. 

Læs også

Fjern rynker uden kirurgi: Nye kollagen-piller udjævner huden naturligt

Det tog restauranten meget alvorligt, og besluttede straks at lukke den pågældende restaurant og ringe til skadedyrsbekæmpere

- Vi modtog informationen fra kunden i dag og er vældig taknemmelig for det. Vi har besluttet at lukke restauranten af sikkerhedsmæssige årsager siger kommunikationschef i McDonald's Norge, Erik Lødding, til Dagbladet. 

Desuden har McDonald’s meldt sagen til Fødevarestyrelsen i Norge, der vil tjekke restauranten igennem, så snart at skadedyrene er blevet fjernet fra restauranten. 

Se selv de to mænds fund under luftventilen lige her: 

Vegard fikk ubuden gjest på McDonald's i Gjøvik. Nå er restauranten stengt

Mand har haft bule på skulderen i to år: Da lægen lægger to snit, gemmer der sig en ubehagelig overraskelse under huden

 

Dagens Gossip