Vanvittig video: Mand på el-løbehjul tæsker buschauffør - Bliver hårdt ramt af ‘karma’

En mand blev i den grad ramt af "karma", da han valgte at gå til angreb på en buschauffør. Kort efter trådte manden nemlig ud på vejen, hvor han blev påkørt af en bil.

Videoen af episoden kan ses i bunden af denne artikel

Det er blevet utrolig populært at køre rundt på el-løbehjul, da de er lette at håndtere, og da de faktisk kan køre ganske hurtigt. Det er ikke blot i danske byer, at folk render rundt på dem, det gør de også i andre lande.

Et af de lande er eksempelvis Kasakhstan, og her udspillede der sig en fuldstændig absurd situation, da en mand på et el-løbehjul ikke gad at følge reglerne.

I Kasakhstan er det sådan, at der er helt særlige vejbaner for busser, og det er altså kun busserne, der må befærde sig der. Det var manden på løbehjulet dog ret ligeglad med, og han lå lige i midten, hvilket sænkede trafikken.

Læs også

Ægtepar var millimeter fra at falde 600 meter i autocamper

Bussen var nødt til at køre uden om manden, hvilket manden på løbehjulet var meget utilfreds med, og da bussen holdte ind for at sætte passagerer af, skete det absurde optrin.

Manden på løbehjulet løb nemlig ind i bussen, og serverede flere slag i ansigtet på den rystede buschauffør.

Løb ud på vejen og blev ramt

Buschaufføren valgte at stige ud af bussen, hvorefter han satte i jagt efter manden på løbehjulet. Det lignede ikke, at chaufføren var interesseret i at udøve vold, men at han blot ville lade retfærdigheden ske fyldest, og overdrage manden på løbehjulet til politiet.

Derfor ser man blandt andet hvordan, at buschaufføren - der har blod i ansigtet som følge af de mange slag - forsøger at holde manden tilbage, hvorefter han også vil tage et billede af ham med sin telefon. Det er lige netop i denne seance, at manden på el-løbehjulet får som “fortjent”.

Han ønsker nemlig ikke at få taget sit billede, og dermed kunne blive sigtet for vold, og han forsøger derfor at stikke af igen. Han glemmer dog at orientere sig, og derfor løber han direkte ud foran en bil, der kører frontalt ind i ham.

Hastigheden på bilen var ikke voldsomt høj, men det var nok til, at manden med el-løbehjulet blev slynget flere meter hen af vejen, og samtidig fik sig en ordentligt lærestreg.

Herunder kan du se video fra overvågningskamera i bussen, som viser hele seancen.

 

 

Læs også

Åh nej: Familie slukkede den forkerte respirator

 

Dagens Gossip