Vanvittig video viser russisk missil i ukrainers køkkenvask

Foto: TikTok

En TikTok-video af et russisk missil er gået viralt på videoappen TikTok.

TikTok er normalt hjemsted for sjove videoer, gode madopskrifter og lignende, men de sidste par uger har man også kunne finde utallige videoer fra krigen i Ukraine. 

Flere af videoerne har vist sig at være falsk propaganda, men langt de fleste er ægte videoer, som er blevet optaget og delt af bange og frustrerede ukrainske borgere, som forsøger at sprede sandheden om krigen.

Læs også

Nyt system skal gøre din hverdag lettere: Du kan bruge det i dag

Lige for tiden er der én video, som løber med meget af TikTok-brugernes fokus. 

Videoen er blevet delt af brugeren @pd05763 og har indtil nu fået næsten tre millioner visninger og mere end 6.000 kommentarer, og det er ikke så mærkeligt.

Den viser nemlig noget helt usædvanligt. Se den herunder:

@derhachilive

Повезло,что ничего не взорвалось.

♬ Доброго вечора - Where Are You From - PROBASS ∆ HARDI
Повезло,что ничего не взорвалось.

OBS: Videoen er ikke verificeret.

Videoen starter meget uskyldigt ud ved at filme fra en persons synspunkt, mens vedkommende træder ind ad døren til sit hjem. 

Da vedkommende åbner døren, kan man dog se, at intet er som normalt, da et kæmpe stort russisk missil tilsyneladende er smadret ned gennem lejlighedens loft uden at eksplodere og har sat sig fast i køkkenvasken. 

Herefter filmes der rundt i lejligheden, som ser forholdsvis uskadt ud, når man tænker på omstændighederne. 

"Heldigvis var der intet der eksploderede," står der i beskrivelsen til videoen, og man må nok give ejermanden af lejligheden ret i, at det var meget heldigt. 

Senere samme dag delte samme bruger en ny video - som har fået næsten 500.000 visninger - med en opdatering på situationen, hvor man kan se, hvad der ligner en bombeenhed fra militæret eller politiet, som er i gang med at rydde missilet af vejen. 

Se den video herunder:

@derhachilive

Ответ пользователю @eugenekatrachko

♬ Козаки - Тінь Сонця
Ответ пользователю @eugenekatrachko

På videoen kan man se tre mænd rykke frem og tilbage i missilet, så man næsten bliver helt bekymret for, at det sprænger i luften, men man må da håbe og forvente, at de har styr på det.

Læs også

Største jordskælv i 25 år har ramt Nordsøen: Kunne måles i Danmark

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip