Varm op til jul: Nu kan du få Coca-Cola med kanel-smag

Foto: The Coca-Cola Company

Coca-Colas nyeste variant tager forskud på julen med smag af kanel.

Sidste år kunne The Coca-Cola Company præsentere deres kunder for Vanilla and Cherry coke (vanilje og kirsebær, red.) og tidligere i år lancerede virksomheden så Coca-Cola Zero Sugar Peach (cola med fersken-smag, red.).

Nu er læskedrik-giganten så klar med endnu en ny og anderledes smagsvariant, og er man både jule-elsker og cola-entusiaster, så kan man godt begyndte at glæde sig. Det skriver britiske Metro.

Læs også

Fandt ubuden gæst i familiens haveskur: Ringede til politiet, da han kom med vanvittigt tilbud

Den nye Coca-Cola - der også tilhører Zero Sugar-familien og dermed er sukkerfri - har nemlig, foruden den klassiske cola-smag, en bismag af kanel, hvilken gør den oplagt som en jule-cola.

Dog er den nye variant en ‘limited edition’, hvilket betyder, at den kun sælges en begrænset periode. Den bliver allerede sat til salg i denne uge og ville kunne købes året ud.

Her ses den nye kanel-cola. Foto: Foto: The Coca-Cola Company

Selv har Coca-Cola forklaret, at de valgte at lancere den nye variant på grund af den generelle begejstring for kanel.

Dermed kan du om et par måneder skylle din risengrød ned med en cola, der passer lige til lejligheden.

Læs også

Romantisk frieri endte helt galt: Da mørket faldt på, indså de deres frygtelige fejl

Det vides endnu ikke, om den nye cola også kommer til Danmark. Hvis det ikke er tilfældet, er det bare at få spændt en trailer på bilen og besøgt de tyske grænsebutikker.

Læs også

Sexscener - Populære film med ægte sexscener.

Billedanalyse - Hvordan forstår man et billede? Ligegyldigt hvorvidt der er tale om et maleri, et fotografi eller et grafisk illustration, så kan man benytte billedanalyse til at forstå, hvad billedet vil sige og hvilke budskaber afsenderen har gemt i sit værk.

 

Dagens Gossip