Romantisk frieri endte helt galt: Da mørket faldt på, indså de deres frygtelige fejl

Foto: Shutterstock

En 27-årig mand havde inviteret sin kæreste med på vandretur for at fri. Han havde dog overset en livsvigtig detalje.

I går kunne vi her på Dagens.dk skrive om, hvordan det efterhånden kan være svært at komme på et originalt frieri, der ikke er set før.

Alligevel valgte amerikanske Joshua Mason at gøre forsøget, da han for nylig skulle fri til sin kæreste, Katie Davis. Uheldigvis gik frieriet dog helt galt. Det skriver New York Post.

For at gøre frieriet til noget helt særligt og uforglemmeligt, havde den 27-årige mand fra Texas lørdag inviteret sin et år ældre kæreste med til staten Colorado, hvor de skulle vandre på det mindre bjerg, Jasper Peak.

Læs også

Kvinde fik besøg af Knæk Cancer-indsamlere: Da hun opdagede mystisk detalje, ringede hun straks til politiet

Og uforglemmelig blev turen da også, men ikke på den måde, som Joshua Mason havde tiltænkt. Ganske vist gik turen op ad bjerget godt, og da parret havde nået toppen efter knap 13 kilometer, ledte den håbefulde mand efter det perfekte sted at falde på knæ og fri.

- Mason havde håbet på at finde et isoleret og naturskønt sted væk fra andre personer, hvor han kunne fri til Davis. Det lykkes dem at finde præcis sådan et sted, og Davis takkede gladeligt ja til frieriet, lyder det i en udtalelse fra lokalpolitiet i området.

Men knap havde den lykkelige Katie Davis fået sin forlovelsesring på fingeren, før det begyndte at blive mørkt og parret blev tvunget til at gå tilbage.

Læs også

Kajakroer padler forbi sæl, men så går det galt: Hold nu øje med hvad den har i munden

Uheldigvis havde de ventet for længe, da det hurtigt blev så mørkt, at de ikke kunne finde stien, der ledte dem tilbage til deres bil.

Med ét var det nyforlovede par stranden på bjerget, og de lykkelige omstændigheder blev hurtigt til alvor, da det stod klart, at de ikke havde hverken udstyr eller vand med til at overnatte på det kølige bjerg.

Bange og rådvilde forsøgte de to at finde ned fra bjerget, og tilsidst blev de heldigvis fundet af en tilfældig mandlig vandrer, der tog dem med tilbage til Diamond Lake - et campingområde i nærheden - hvor han overnattede med venner.

Læs også

Nygift par vender lykkelige hjem fra bryllupsrejse: Da de ser deres hus, får de et chok

På dette tidspunkt begyndte parret dog at vise tegn på højdesyge og dehydrering, og det fik én af de rutinerede bjergbestigere til at skynde sig ned af bjerget, hvor hans bil holdt parkeret. Herefter kørte han til den nærmeste by, hvor der var telefondækning, og tilkaldte hjælp.

Der var klokken blev 2.00 natten til søndag og to timer efter ankom reddere og tog sig af det forkomne par.

- Han (en af rederne, red.) vurderede, at Mason og Davis var nødt til at blive flyttet til en lavere højde med det samme, forklarer politiet i deres udtalelse.

Læs også

Hov! Nygift par skal til deres første kys, da fræk brudesvend stjæler showet

Heldigvis havde parret på dette tidspunkt samlet nok kræfter til, at de med lidt hjælp selv kunne bevæge sig ned ad bjerget og klokken 6.30 søndag morgen, begyndte de at bevæge sig ned i sikkerhed.

På trods af de uhyggelige strabadser, fik dramaet og redningsaktionen ikke nogen konsekvenser for parrets kærelighed, da de stadig er forlovede. 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip