Vera mødte blond drømmefyr på fly, men turde ikke tage kontakt: Hvem er han?

Foto: Facebook

På en længere flyvetur opstod der hed romance mellem to passagerer. Efter flyet landede, glemte Vera at få et telefonnummer, så nu beder hun om hjælp på Facebook.

- Kan du huske mig fra flyet? Det var mig, der flirtede med dig under hele turen. 

Hvis Vera nogensinde skulle eftersøge en mand via en kontaktannonce, så ville det sikkert være sådan historien startede.  

For på en flyvetur mellem London og Dublin i Irland mødte hun en blond mand, der greb hendes interesse, og selvom hun havde lyst, fik hun ikke spurgt om hans telefonnummer, skriver Mirror

Læs også

Landmanden Michael fandt sit livs kærlighed: Sådan går det ham i dag

Hun så ham ved paskontrollen og faldt i snak med den smukke adonis, men hun blev altså separeret fra ham igen, da hun skulle hente sin kuffert ved baggagebåndet. 

Derfor har en af Veras veninder gjort det til sin mission at finde den mystiske blonde mand og få lavet en date mellem de to passagerer. 

- Hvis du er den mystiske mand på flynr. FR2372, så er den venlige blondine,som du talte med Vera og så bør du sende hende en besked, skriver veninden Leonie i et opslag på Facebook. 

Læs også

Dette siger dit stjernetegn om dine chancer for kærlighed i år

Vera selv er selv tysker, men bosat i Dublin, og det eneste hun kan huske om manden, udover at han var skøn, er at han er englænder, boede i London og at han var på besøg i to dage i Dublin omkring nytår. 

Så må man blot håbe, at de to finder kærligheden. Det troede Lisa også hun havde, da hun giftede sig med sin drømmemand, men her gik kærligheden helt anderledes.
 

 

Dagens Gossip