Dette siger dit stjernetegn om dine chancer for kærlighed i år

En fræk flirt, et år i ensomhedens tegn eller måske den helt store kærlighed? Det er ikke til at vide, hvad tiden bringer, når det kommer til kærlighed. Men stjernene kan måske give et fingerpeg om, hvad der venter os.

Yourtango har kigget dybt i krystalkuglen og har et bud på, hvordan dine chancer for kærlighed er i 2016.

Vædderen
Du søger aktivt efter en partner, men fordi du er krævende i forhold til hans eller hendes kvaliteter, kan det være svært for dig. Men selvom du er kræsen, er du fast besluttet på at opfylde dine ønsker. Kærligheden bliver måske ikke nem at finde i år, men vædderen er ikke bleg for at tage en udfordring op.

Læs mere: Så jaloux er du ifølge dit stjernetegn

Tyren
Du leder efter én, der kan give dig en følelse af tryghed. Din medfødte tålmodighed betyder, at du tager dig tid til at lære vedkommende at kende, før du binder dig. I år vil du sandsynligvis prøve noget, som du ikke har prøvet før, når det kommer til jagten på din eneste ene.

Tvillingen
Du elsker intellektuelle personer, men fordi du er ubeslutsom, kan det være svært for dig at vide, hvad du søger. 2016 vil være et år fyldt med kærlighed for dit vedkommende. Faktisk er dit stjernetegn det, der mest sandsynligt bliver gift eller gravid, når året går på hæld.

Krebsen
Du er et følsomt væsen, der følger dine instinkter. Så når du møder en person, som du føler er din tid værd, kan intet stoppe dig. Dette år vil være fyldt med optimisme og selvtillid i forhold til at finde din bedre halvdel.

Læs mere: Sådan er du i sengen ifølge dit stjernetegn

Løven
Løven er en gavmild partner, som overøser sin udvalgte med affektion. I år bør du sætte farten lidt ned og lade være med at gå på for mange dates. Hvis du skal finde den rette, bør du tage dig tid til at lære en person at kende ad gangen.

Jomfruen
Du er skeptisk, når du dater, fordi dine følelser er styret af logik. Men når vedkommende har overvundet dig, er du en yderst betænksom partner. I år vil du møde en partner - hvis du allerede har én, vil I opnå noget stort sammen.

Vægten
Vægten sætter pris på balance i sit privatliv og sit parforhold. Du forsøger at fokusere og undgå at blive for opslugt af dit kærlighedsliv. Din passion og charme vil give dig en fordel i forhold til at opnå dine mål om parforhold i år.

Skorpionen
Du sætter dig mål og når dem som regel. Det kan være frustrerende at date dig, fordi det kan virke som om, du ikke er villig til at gå på kompromis. I år vil dit kærlighedsliv være mere passioneret end nogensinde før.

Skytten
Du elsker mennesker, der kan føre en intellektuel samtale med dig. Du er nemlig meget tiltrukket af intelligens. I år vil du måske føle dig usikker omkring det meste, når det handler om parforhold, men med din rationalitet, vil du kunne løse tingene.

Læs mere: Sådan kysser du ifølge dit stjernetegn

Stenbuk
Du kan være ret dominerende, når det handler om at date. Du er praktisk orienteret og villig til at arbejde hen mod dine mål, når det handler om parforhold. I år skal du forsøge at holde en følelsesmæssig stabilitet. Du føler dig måske rastløs efter adskillige forsøg på at date, men dette er et år, som du bør dedikere til dig selv i højere grad end til andre.

Vandmanden
Du er generøs, når du er i et forhold og bekymrer dig om din partners ve og vel. Dette år er et godt tidspunkt for dig, når det kommer til at møde nye mennesker og finde den rette for dig.

FIsken
Du har en rig fantasi, men er desværre ubeslutsom, når det handler om at date, fordi du ikke ønsker at blive såret eller såre andre. Derfor har du brug for en god kommunikatør, som kan hjælpe dig med at udtrykke dine følelser og træffe beslutninger. Du er heldig i år. Kærligheden vil komme til dig, uden du behøver at søge den. Men du bliver nødt til at træffe de rigtige beslutninger og ikke give op, når tingene ikke går efter planen.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip