Video af kvinde går viralt: Får sin mave til at 'forsvinde'

Foto: Reddit

En video af en kvinde i et fitnesscenter, som kan få sin mave til at 'forsvinde' er gået viralt og har forbløffet flere tusinde brugere på de sociale medier.

Vi har formentlig alle sammen prøvet at se os selv i spejlet og ønsket, at vi kunne få vores mave til at forsvinde - eller i hvert fald bare blive lidt mindre.

Nogle har måske prøvet at suge maven ind og betragte, hvordan man kunne se ud, hvis man liiiige tabte et par kilo. 

Læs også

Kræftsyg 19-årig samlede penge ind til ukendt seksårigs kræftbehandling: Nu har sagen taget en tragisk drejning

Det er dog ikke mange kilo, som man skal have for meget på maven, hvis det skal hjælpe noget at suge maven ind, medmindre man har samme evne som den kvinde, der netop nu går viralt i en forbløffende video. 

Kvinder demonstrerer nemlig, hvordan hun er i stand til at suge maven så meget ind, at den nærmest forsvinder. 

Videoen starter egentlig meget rolig og viser en ung kvinde og to jævnaldrende unge mænd, som alle befinder sig i, hvad der ligner et fitnesscenter. 

Klippet tager dog hurtigt en overraskende drejning, da kvinden, som i forvejen tilsyneladende ikke kan klage over for mange kilo på maven, pludselig suger sin mave ind, og det er ikke bare en smule, som vi andre også kan.

Foto: Reddit

Kvindes mave bliver suget så meget ind, at den nærmest forsvinder, og det ligner næsten, at hendes ribben falder ud af brystet. Se den forbløffende video her

De to unge mænd, som står sammen med hende, er også tydeligt overraskede og chokerede, og den ene af dem prøver sågar at stikke en finger ind i den hulrum, hvor maven tidligere var, som om han prøver at afsløre, at det blot er et trick eller en illusion - men det er det tilsyneladende ikke.

Foto: Reddit

Klippet slutter af med, at kvinden griner og bringer sin mave 'på plads' igen, hvorefter tricket 'fejres' med en high five.

Læs også

Forældre oprørte over skoleopgave: Børn blev bedt om at sammenligne pizza med sex

 

 

 

Dagens Gossip