‘Vil du gifte dig med mig?’ Muuuh-ligvis det dummeste frieri nogensinde

Foto: Chris Gospel

En kreativ landmand har for nylig friet til sin kæreste på en noget utraditionel måde.

Det kan efterhånden være svært at komme på et originalt frieri, der ikke er set før.

Det skyldes ikke mindst, at nettet er fyldt med skøre, kreative, romantiske og fuldstændig vanvittige frierier.

Alligevel er det for nylig lykkes skotske Chris Gospel at fri til sin kæreste, Eilidh Fraser, på en måde, der formentlig ikke er set før. Det skriver Independent.

Læs også

Kajakroer padler forbi sæl, men så går det galt: Hold nu øje med hvad den har i munden

Den 30-årige skotte er nemlig landmænd og valgte derfor ikke at tænke voldsomt meget ud af boksen, men i stedet holder frieriet helt nede på jorden - på en måde som han kunne stå inden for.

Derfor inviterede han Eilidh Fraser med ud at gå en aftentur på markerne omkring deres hjem, hvor han havde forberedt en ‘romatisk’ overraskelse.

På marken stod nemlig Curlytop - Eilidh Frasers yndlings ko - og græssede, men da parret bevægede sig om på den anden side af koen, ventede der kæreste noget af en overraskelse.

Foto: Chris Gospel

På siden af koen stod der nemlig skrevet: ‘vil du gifte dig med med?’

I det samme gik den 30-årige landmand på knæ med en ring, og heldigvis for ham (og Curlytop) svarede Eilidh Fraser ‘ja’!

- Curlytop er Eilidhs yndlings-ko, forklarer Chris Gospel, der dermed ikke var i tvivl om, at det firbenede kreatur skulle indgå i frieriet.

Læs også

Efter dramatisk indlæggelse: Nu indrømmer Fie Laursen misbrug

- Hun er sammen med køerne de fleste aftener, så det lykkes mig at få skrevet frieriet, hvorefter jeg foreslå, at vi skulle gå ned og se til Curlytop, når hun fik fri fra arbejde, lyder det fra den kommende gom.

Eilidh Fraser har siden forklaret, at hun fornemmede, at noget var anderledes, da de nærmede sig yndlings-koen, men at hun på ingen måde havde regnet med et frieri.

Parret ved endnu ikke, hvornår brylluppet skal stå - eller om det kan lade sig gøre, at Curlytop kan tage del i den store dag.

 

Dagens Gossip