Efter dramatisk indlæggelse: Nu indrømmer Fie Laursen misbrug

I en ny video erkender Fie Laursen, at hun har et problem med alkohol og stoffer.

Det kom som noget af en nyhed, da Fie Laursen i forrige weekend pludselig blev hentet og kørt væk i ambulance midt i en efterfest i forbindelse med awardshowet Guldtuben.

Den 22-årige blogger blev efterfølgende indlagt på Rigshospitalet, mens hendes mange fans kun kunne gisne om, hvad der var sket.

Dagen efter gik reality-stjernens manager, Nima Badrbeigi, ud og bekræftede episoden, men ønskede samtidig ikke at fortælle, hvorfor Fie Laursen var blevet indlagt.

Forsidefrue afslører: Ja, jeg har fået en ny fyr

- Hun har efter omstændighederne det godt i dag. Jeg vil ikke komme nærmere ind på, hvad der var årsagen, lød det fra Nima Badrbeigi på Instagram, mens Fie Laursen heller ikke selv har givet en forklaring på dramaet.

24. september valgte hun så at skrive en besked på sin blog, hvori hun forklarede, at hun ville tager en pause fra de sociale medier, og at hun nu får professionel hjælp.

- Det, jeg har brug for i mit liv, er mine nærmeste, en psykolog, naturen og hjælp fra en coach, der har forstand på det, jeg går igennem. Jeg er kommet i hjælp – og jeg ved, at jeg kommer endnu stærkere ud på den anden side. Jeg har lært, at mine penge ikke skal bruges på dyre tasker lige nu, men på at få profesionelle rundt om mig til at finde den ægte livsglæde frem, lød det blandt andet fra den populære blogger.

Kvinde fik besøg af Knæk Cancer-indsamlere: Da hun opdagede mystisk detalje, ringede hun straks til politiet

Siden har der været stille fra Laursen-lejren, men i dag mandag har Fie Laursen så lagt en video op på sin YouTube-kanal, hvorpå hun løfter lidt at sløret sine problemer.

Den knap fem minutter lange video består af en masse forskellige klip fra Fies liv, mens lydsporet er en coverversion af Demi Lovatos sang ‘Sober’ (ædru, red.).

Den amerikanske sangerinden var 24. juli i år nær død af en overdosis, og siden er Demi Lovato gået i behandling for sit alkohol- og stofmisbrug. Et misbrug som går flere år tilbage.

Bonos farvel: U2 hyldede Kim Larsen i Royal Arena

Valget af netop denne sang er næppe en tilfældighed, for den nye videoen afsluttes nemlig med en tekst, hvori Fie Laursen - ligesom Demi Lovato - indrømmer misbrugsproblemer.

- Undskyld til alle jeg har skuffet med mine valg i livet og min opførsel. Jeg har taget styringen. Jeg erkender mine fejl og kæmper for en fremtid uden alkohol, stoffer og sorg. Watch me change.

Du kan se videoen herunder:

 

 

Dagens Gossip