Vild opdagelse får nettet til at gløde: 'Jeg spiser aldrig bacon igen'

Det er vel ingen hemmelig, at bacon på et tidspunkt var kød og fedt på levende dyr. Bacon-elskere ved godt, at de faktisk sætter tænderne i Babe, når de kaster et stykke bacon dybt ind i gabet - og det smager så forbandet godt.

Vi bliver bare sjældent konfronteret med, at det herlige smag kommer fra et væsen af kød og blod. Og når konfrontationen endelig sker, har mange svært ved at håndtere det.

En bruger har lagt et billede på Reddit af et stykke bacon, som stadig har en brystvorte på sig, og reaktionerne vidner om, at folk ikke er vant til tænke over, hvor deres mad egentlig kommer fra.

Artiklen fortsætter under billedet.

Flere personer har ifølge Mirror kommenteret billedet og skrevet, at de finder det horribelt, og at de aldrig vil spise bacon igen. 

En anden Reddit-bruger afslører, at brystvorter sagtens kan spises og ikke er farlige for helberedet. Langt de fleste er dog enige om, at det ville ødelægge deres appetit, hvis de blev mødt af sådan et syn på deres tallerken.

Se hele kommentarsporet på Reddit, hvor billedet er blevet set 1,8 millioner gange på få dage og har fået tusindvis af reaktioner.

Vi slutter af med et foto af, hvordan bacon helst skal se ud - for lige at skubbe brystvorten ud af tankerne:

Mmmm... Bacon!

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip