Vilde scener: 17-årig i nævekamp med sortbjørn, der angreb hendes hunde

Foto: TikTok / @bakedlikepie

Den blot 17-årige Hailey kunne nærmest ikke nå at overveje sine muligheder, før hun valgte at finde sine superkræfter frem og slås med en bjørn.

17-årige Haileys hunde betyder alverden for hende, hvilket alle hundeejere vil kunne forstå, eftersom at hunden nu er mandens bedste ven - men denne gang var det måske omvendt. 

Videoen, der har taget TikTok med storm, viser den 17-årige Hailey i en sand nævekamp med sortbjørnen, der havde fundet vej ind i haven. Men for Hailey Morinico fra Californien blev det hele værre, da bjørnen fik fat i en af hendes hunde. 

Læs også

Model udelukket fra Twitter: 'Fordi jeg er for lækker'

De vilde scener, der udspillede sig i familiens have, blev fanget af deres overvågningsvideo, hvor også klippet stammer fra, hvor man kan se, at Hailey ikke spilder bare ét sekund, da hun med det samme løber hende for at komme sine hunde til undsætning og beskytte dem. 

Sortbjørnen har formået af forcere hendes havemur, hvorefter den griber ud efter en af Haileys hunde, hvorefter hun hurtigt løber hen og skubber bjørnen væk. 

Hailey Morinico har såmænd også selv kommenteret den vilde video, som i første omgang blev delt af hendes kusine, og som efterfølgende er gået viralt. 

"For at være ærlig tror jeg ikke, jeg skubbede hende så hårdt, jeg skubbede til hende, så hun mistede balancen," fortæller Hailey om sit møde med sortbjørnen. 

I videoen får man også at se, hvilke skader, hun slap med: En forstuvet finger og en hudafskrabning på knæet. 

Haileys mor har også været ude med nogle rosende ord til hendes datter, da hun naturligvis også har reageret på heltedåden:

"Min datter har lige reddet vores hund med Supermandsstyrke. For mig er det en af de mest skræmmende øjeblikke i mit liv," skriver moren på Facebook. 

Du kan se videoen nedenfor: 

@bakedlikepie

Reply to @cynthianatsalazar @tempurashrimp guess you a fighter and a flighter haha. Love you, you badass! #badass #cousinhailey

♬ original sound - Brenda✨
Reply to @cynthianatsalazar @tempurashrimp guess you a fighter and a flighter haha. Love you, you badass! #badass #cousinhailey
Læs også

Lars Boje Mathiesen afslører: Jeg takkede nej