Lars Boje Mathiesen afslører: Jeg takkede nej

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Lars Boje Mathiesen fra Nye Borgerlige fit et rigtig flot tilbud, som han dog valgte at takke nej til.

Ikke fem vilde heste kunne får Lars Boje Mathiesen til at takke ja, selvom han fik et ganske fristende tilbud.

Læs også

Bilka, Føtex og Netto fjerner populær vare fra køledisken

Nye Borgerlige-politikeren Lars Boje Mathiesen sidder nemlig i kulturudvalget, og han blev derfor tilbudt at få en billet til EM i fodbold, der blandt andet afvikles i Parken.

Lars Boje Mathiesen mente dog ikke, at han kunne retfærdiggøre, at han skulle have en billet, når mange danskere for ganske nyligt blev informeret om, at deres billet ikke længere er gyldig til slutrunden på dansk jord.

Det ville være en våd klud

Nye Borgerlige er nemlig ikke enige i de restriktioner, der blandt andet er pålagt EM, hvor der ikke må være fulde huse i Parken under Danmarks EM-kampe.

Derfor mener han heller ikke, at det er retfærdigt, at politikere skal sidde og nyde kampene i Parken, når danskere der allerede havde købt billet, ikke kan få lov.

Det fortæller han i et opslag på Facebook.

“Nej tak! Jeg sagde i sidste uge nej tak til den billet til EM i parken, som jeg har fået tilbudt, fordi jeg sidder i kulturudvalget.”

“Nu er medierne så begyndt at interessere sig for billetter til politikere og EM i fodbold, og så kan jeg ligeså godt spare dem lidt tid.”

“Jeg afviste min billet i sidste uge.”

“Regeringen og samtlige andre partier har lavet en aftale om rigide restriktioner, der begrænser antallet af billetter markant. Restriktioner, som jeg på ingen måde er enig i.”

“Der er tusindvis af fans, som har måtte se deres drøm om se kampen gå i vasken grundet disse rigide og forfejlede restriktioner.”

“Det vil da godt nok være en våd klud og ganske respektløst, hvis de så nu skal sidde derhjemme og se en masse politikere og embedsfolk morer sig i parken.”

“Jeg håber nu blot at én ekstra i det mindste kan komme ind og se kampen.”, lyder det slutteligt fra politikeren.

Havde du taget imod billetten til EM-kampen i Parken, hvis du havde fået tilbuddet?

Læs også

Andrea Elisabeth Rudolph på rigshospitalet: Dagens kemo gik godt