Viral video: Sådan stopper du 'papercuts'

Foto: Tiktok

Alle har garanteret prøvet det, og blevet voldsomt irriteret over det, men ikke længere!

Fænomenet har som sådan ikke en dansk oversættelse, og vi benytter os derfor gerne af det engelske udtryk ‘papercut’, hvilket beskriver det at skære sig på et stykke papir. 

Læs også

Forskere bekræfter: Ukendt giftig edderkoppeart opdaget i Zoo

Det er voldsomt irriterende, for det kan gøre relativt ondt, og bløde ufatteligt meget, og værst af alt, giver det bare generelt ingen mening at man kan komme til skade på et stykke papir - men det kan man. 

Man kan måske argumenterer for, at papercuts er lidt af et luksusproblem, men ikke desto mindre, hvis man kan komme det til livs, hvorfor så ikke gøre det? 

Og netop det at komme papercuts til livs, har en bruger af det sociale medie Tiktok forsøgt at dele med sine følgere og resten af verden - det skriver Unilad.

For at være mere præcis, er det ikke direkte selve det at skære sig på et stykke papir, der bliver fokuseret på i den korte video, men hvordan du med det samme kan stoppe blødningen fra det lille, men til tider dybe sår. 

I videoen med titlen 'Life Advice', fører Isabella sine seere og følgere gennem en række forskellige tips og tricks til at hjælpe med at bekæmpe hverdagens ulemper, særligt hvis man har travlt.

Isabella starter med at vise følgere hvordan man kan stoppe blødningen fra et papercut, og der er ingen tvivl om, at den unge kvinde tror på egne evner og råd, eftersom det noget af det første hun foretager sig, er at skære i sin hånd med et stykke papir. 

Selvom videoen ikke indeholder blod, er det ikke nødvendigvis for sarte sjæle, da Isabella tager et stykke papir, fører det ind til den ekstremt tynde og følsomme hud mellem fingrene, og rykker derefter så hårdt, at man nærmest kan høre såret åbne sig. 

Men der er angiveligt en nem, og utrolig hurtigt måde, at stoppe både blødning og smerte - læbepomade. 

Isabella tager en læbepomade frem, og påfører det på sit sår, og wupti, så er der angiveligt ingen problemer.

@onlyjayus

Life Advice with Jayus 🤓🐝 #fyp #lifeadvice #advice #lifehacks #hacks #protip #tips #onlyjayus #bees #papercut #hiccups #gay #onlyjayus

♬ Stuck in the Middle - Tai Verdes
Life Advice with Jayus 🤓🐝 #fyp #lifeadvice #advice #lifehacks #hacks #protip #tips #onlyjayus #bees #papercut #hiccups #gay #onlyjayus

Hvis man ikke tror på at tricket virker, kan man jo prøve selv, næste gang man ender i en åben krig med et stykke papir.

Skal man tro brugere på Tiktok, er der hvertfald noget om snakken. 

Isabellas korte video er blevet set over 25 millioner gange, og har i processen høstet imponerende 4,2 millioner likes og næsten 50.000 kommentarer.

Kommentarsporet er fyldt med ros og lykønskninger til den unge kvinde, der ved hjælp af sin Tiktok-profil har opbygget en helt utrolig fanskare af følgere, der ser hendes korte, men til tider yderst hjælpsomme videoer. 

Faktisk er Isabellas profil nu så populær, at hendes videoer til sammen har modtaget over en halv milliard likes. 

Grunde til den unge kvindes store succes, skal sandsynligvis findes i hendes evne til at formidle informationer på en kort og yderst letfordøjelig måde. 

Bare i papercut-videoen tackler Isabella to yderlige problematikker, eller luksusproblemer. 

Hun viser hvordan man ved hjælp af bare en kuglepen og et glas vand kan stoppe en forfærdelig irriterende hikke, og forklarer ligeledes hvordan man ved hjælp af honning kan få ar fra bumser til at forsvinde. 

Om alle Isabellas tricks virker helt til perfektion lader vi være usagt, men står man med en af hverdagens små irritationer, er det meget muligt at den unge Tiktok-bruger har svaret på dine problemer.

Læs også

NASA efter asteroideøvelse: Verden er ikke forberedt på katastrofe

 

Dagens Gossip