Brudgommen festede så længe, at bruden blev træt af at vente: Så gjorde hun noget uventet

24/05/2023 09:07

Henrik R

Viralt
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En brudgom festede så meget inden sit bryllup, at bruden giftede sig med en anden, og brudgommen blev meldt til politiet.

Mest læste i dag

I Indien startes et bryllup med en baraat, som er en form for fest før brylluppet. 

Her ridder brudgommen på en hest hen til brudens hus, hvor gæster fester og fejrer, at parret snart skal giftes.

Festen involverer normalt både dans og alkohol, men i landsbyen Chelana i Indien gik en brudgom lidt for vildt med festen. 

Det skriver Unilad

Baraat'en startede klokken 09:00 d. 15. maj, og det var meningen af bruden og brudgommen skulle udveksle vielsesløfter klokken 13:15. 

Det endte dog med, at bruden måtte vente i uvished, da brudgommen festede så meget igennem med sine venner, at han ikke havde tid til at give hende opmærksomhed. 

Ifølge India Today blev vielsesløfterne udskudt i flere timer, fordi brudgommen havde travlt med at feste. 

Brudens familie besluttede til sidst, at bruden skulle giftes med en helt anden person, og brylluppet blev derfor aflyst. 

Som om det ikke var nok, valgte brudens familie også at anmelde brudgommen og hans familie til politiet dagen efter, fordi han havde fornærmet bruden og de indiske traditioner. 

Ifølge brudens familie er der risiko for, at den opførsel fortsætter, og de mente derfor, at brudgommen burde straffes. Intet tyder dog på, at han rent faktisk bliver straffet på anden måde end at miste sin kommende hustru.