'Jeg lader min mand sove med andre kvinder, mens jeg laver husarbejde - jeg elsker mit ægteskab'

24/03/2023 12:53

Henrik R

Underholdning
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Monica lader sin mand sove med andre kvinder, mens hun tager sig af de huslige pligter i mellemtiden. Det har hun intet imod, og faktisk får det hende til at elske sit ægteskab endnu mere.

Mest læste i dag

Modellen Monica Huldt har indrømmet, at hun tillader sin mand at sove med andre kvinder, når han vil, for hun vil gøre alt for at gøre ham lykkelig. Han vil endda være sammen med andre, mens hun er hjemme og gør rent.

En selvudnævnt "traditionel-kone" lader sin mand sove med andre kvinder, fordi hun bare vil gøre ham glad.

Monica Huldt er så dedikeret til sit ægteskab og accepterer, at han går imod deres ægteskabsløfter en gang imellem.

Den 38-årige kvinde foretrækker at sætte Johns behov foran sine egne, for det at være en traditionel husmor er hendes "kærlighedssprog".

I et interview med YouTube-kanalen Love Don't Judge fortalte Monica, der bor i Arizona, USA, om deres situation.

Selvom nogle mennesker mener, at hun har mistet sin værdighed, er OnlyFans-stjernen ligeglad med, hvad kritikerne siger.

"Jeg har altid haft en underdanig side, og jeg har altid været tiltrukket af selvsikre og dominerende mænd." siger hun og fortsætter:

"Jeg elsker at få folk, jeg elsker, til at føle sig godt tilpas. Det er ikke sådan, at jeg er en hjælpeløs lille pige, det er ikke det.

Foto: Instagram

"Det er bare, at han er selvsikker, og det kan jeg lide hos en mand."

Monica påstod, at 98% af hendes dag drejer sig om hendes mand, for hun tager sig af alle huslige opgaver, mens han er på arbejde.

Selv når hun gør rent i huset, vil hun have en kjole på og makeup, så hendes mand har "noget pænt at kigge på".

"Min mor sagde altid: 'Vær smuk og i god form, for ingen vil have en fed og grim kone'." tilføjede hun.

Men ikke alle er enige i hendes livsstil, for hendes nære venner mener, at hun har "mistet sin værdighed" ved at lade ham sove med andre.

"Jeg ved i mit hjerte, at han elsker mig, fordi han kommer hjem til mig, og han tager sig virkelig godt af mig," sagde Monica.

"Jeg kan forstå, at folk, der ikke kender os, måske tænker: 'Åh, det er ikke sundt' eller 'det er dårligt'.

"Men jeg tror, at hvis du er et godt menneske og er sammen med nogen, du elsker, og I er sjælevenner, så er det en helt anden sag.

"Jeg elsker mit ægteskab, og jeg elsker ham, og jeg tror ikke, der er noget, der kan forhindre os i at leve sådan her altid."

Nogle mennesker gik endda så langt som at sige, at Monica ikke burde få børn.

Hun indrømmede: "Jeg har haft barndomsvenner, der har sagt, at jeg ikke burde få børn, fordi jeg ville være en forfærdelig mor."

Hendes mand John forsvarer deres livsstil, og fortæller, at han har en luksus, som andre mænd ville ønske.

"Det er en luksus, jeg har, som nok de fleste mænd ønsker, de havde."

"Hvis du kigger på alle de andre pattedyr og hvordan de gør, så er det typisk alfahannen, der får lov til at parre sig med alle hunnerne."

"Jeg tror, det bare giver et mere afslappet forhold, fordi der ikke er noget i mit liv, som jeg ønsker, men ikke kan få." slutter han.

Kunne du leve i et forhold som Monica og John?