Danielle proppede sig med sushi: Vågnede op dagen efter med voldsomme mavesmerter

24/03/2023 09:29

Henrik R

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
En amerikansk kvinde endte med at få mere end hun havde betalt for, da hun proppede sig med sushi for at få "noget for pengene" hos en 'all-you-can-eat' sushi-restaurant, da hun også fik en slem mavepine med hjem.

Mest læste i dag

24-årige Danielle Shapiro delte forleden en video på TikTok, som dokumenterer hendes tur på restaurant. Videoen har siden delingen fået mere end 11 millioner visninger.

Forleden var den store sushifan nemlig på restaurant med sin gode veninde Amanda, hvor de betalte $50 (cirka 320 kroner) pr mand for at spise alt det sushi, de kunne, og man må sige, at især Danielle fik spist mere end rigeligt. 

"'All-you-can-eat' sushien er cirka $50 pr person, så Amanda og jeg måtte sørge for, at vi fik noget for pengene, hvilket betød, at vi skulle spise en masse. Vores middag varede cirka to timer, fordi vi var så mætte, at vi blev nødt til at holde pauser undervejs," har den unge ejendomsmægler fra det nordlige Californien således udtalt ifølge The Daily Mail.

Foto: TikTok

I videoen dokumenterer Shapiro, at hun i alt spiser én omgang misosuppe, fire gyozaer, en hel skål med edamamebønner og intet mindre end 32 stykker sushi. 

I beskrivelsen af videoen skrev hun på humoristisk vis, at hende og veninden måtte "rulles ud", fordi de havde spist så meget, og det skulle vise sig, at det ikke var langt fra. 

Shapiro har nemlig udtalt, at de to veninder måtte sidde 30 minutter i bilen, før de kunne køre hjem, fordi de var så mætte, og ikke nok med det, så skete der også noget dagen efter. 

"Den aften lagde jeg mig til at sove hos min kæreste, og jeg havde de værste mavesmerter, men jeg tænkte ikke videre over det, fordi jeg havde spist så meget. Jeg er ikke et morgenmenneske, så da jeg vågnede omkring klokken 6 næste dag, vidste jeg, at der var noget galt," har den grådige sushispiser udtalt.

Hun fortsatte: "Min mave og mit bryst var i intens smerte, og det var svært at tage dybe vejrtrækninger."

Foto: TikTok

Shapiros kæreste, Sam, og hendes bedstemor var begge bekymrede for hende og kørte hende derfor på hospitalet, hvor hun blev undersøgt i flere timer, før hun blev diagnosticeret med gastroøsofagalrefluks sygdom (GØRS), også kaldet mavesyrerefluks.

GØRS er ifølge sundhed.dk en sygdom, hvor der er lækage af ventrikel/duodenalindhold til øsofagus og eventuelt luftvejene, hvilket oftest skaber halsbrand, sviende ubehag og sure opstød, men i sjældne tilfælde - som Shapiros - også kan give mere alvorlige symptomer som for eksempel brystsmerter.

Lidelsen kan give en række smertefulde symptomer, hvilket den også gjorde i dette tilfælde, men det er heldigvis oftest ikke livsfarligt, og Shapiro fik efter diagnosticeringen udleveret medicin, som kunne afhjælpe smerterne. 

Lidelsen kan blandt andet opstå, hvis man spiser et meget stort måltid og/eller ligger ned lige efter indtagelse af mad, eller hvis man indtager meget syreholdigt mad/drikke.

Selvom Shapiro fik lov til at forlade hospitalet efter et par timer, så har hun udtalt, at der gik adskillige dage, før hun var helt ovenpå igen, men på trods af den trælse oplevelse, så er hun stadig stor fan af den japanske spise. 

"Jeg vil helt sikkert spise sushi igen! Denne oplevelse har ikke ødelagt sushi for mig, eller 'all-you-can-eat' sushi oplevelsen. Jeg lærte dog, at jeg skal lytte til min krop næste gang og sænke tempoet," har hun således udtalt.