Datteren mobbede andre elever: Moren hyldes for sin unikke straf

20/05/2023 08:26

Henrik R

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
"Hun havde brug for at få at vide, hvor upassende hendes opførsel var."

Mest læste i dag

Sådan siger Ally Olsen om sin datter over for ABC News

Skolen havde kontaktet hende for at informere hende om, at hendes 11-årige årige steddatter, Kaylee Lindstrøm, havde mobbet andre medelever, blandt andet ved at fortælle dem, at deres tøj var kikset.

Og da begyndte moren at udtænke en straf.

Datteren skulle blandt andet have sagt til andre elever, at de var ulækre samt deres tøj så billigt ud. 

Det lykkedes ikke at tale med Kaylee om mobningen, hvorfor Olsen og Kaylees far, Mark Lindstrom, besluttede, at de ville tale hende med til en tøjbutik.

De havde dog ikke i sinde at tage hende med til et storcenter, men derimod en Kirkens Korshær, hvor Olsen fik Kaylee til at vælge det "mest afskyelige kluns", hun kunne finde.

"Hun valgte ting ud og sagde: 'Mor, det er det klammeste, jeg nogensinde har set', hvortil jeg sagde, at hun skulle lægge det i kurven."

Til Kaylees store overraskelse blev hun af sine forældre tvunget til at være iført det "klamme tøj", mens hun var i skole - og dét skulle have virket. 

Kaylee beskrev nemlig mobningen, som hun selv blev udsat for som følge heraf, som "frygtelig".

"Hvorfor skulle de gøre det mod mig? Jeg er stadig en normal person. Det er ligegyldigt, hvad du har på," skulle hun have sagt.

Foto: Privat

Kaylee fortæller til mediet, at hun værdsætter den lærte lektie. Hun beskriver nu også sit forhold til den pige, hun mobbede, som "søstre".

Olsen og Kaylees far siger, at de ønskede at sætte Kaylee i hendes venindes sted, bogstaveligt talt.

"Vi tror virkelig, at hvis hun følte, hvordan denne lille pige havde det, ville hun måske have lidt empati for hende. Hun lærte præcis det, som vi ønskede, at hun skulle lære. Vi kunne ikke være lykkeligere," siger forældrene, hvorefter de runder af:

"Vi følte, at dette var den bedste løsning for Kaylee, så hun kan blive den bedste person, hun kan være."