Jason bestilte en pepperoni-pizza: Da han åbnede bakken blev han dybt chokerede

16/09/2023 09:45

Henrik R

Viralt
Jason Laska/Facebook
Jason Laska/Facebook
Det var noget af en overraskelse, der mødte parret fra Ohio, da de åbnede pizza-bakken.

Mest læste i dag

Det hænder, at man får en anden pizza, end den man havde bestilt. Fyldet er måske det forkerte, eller også er der blevet byttet rundt på pizzaerne. Den slags sker, og det er der nok mange af os, der har oplevet.

Men det var noget af en overraskelse, der mødte et par fra Ohio, da de havde købt pepperoni-pizza. For ganske vist var der pepperoni på, men ikke helt som parret havde forventet. Det skriver Ladbible.com.

Pizza med nazi-hilsen

Jason Laska havde på vej hjem til sin svigermor hentet en færdiglavet pizza fra Little Caesars, der er den tredjestørste pizzakæde i USA.  

Det var først, da han kom hjem og åbnede kassen, at han opdagede, at pizza-fyldet var formet som et hagekors.

Dog kan man se på billederne, at symbolet ikke er det, som er forbundet med nazi-partiet, da det vender forkert. Derimod er det et symbol på guddommelighed og spiritualitet i religioner såsom hinduisme og buddhisme.

Men det tyder på, at de to ansatte fra Little Caesars, der senere hen har indrømmet at stå bag pizza-dekorationen, ikke har haft buddhisme i baghovedet, da de puttede fyld på pizzaen. De blev nemlig fyret.

Foto: Jason Laska/Facebook

To ansatte blev fyret

Efter episoden lagde Jason Laska og hans kone et billede af pizzaen på Facebook, hvor de tydeligt gav udtryk for deres utilfredshed. 

Det fik konsekvenser for de to ansatte fra pizza-kæden, som blev fyret.

Little Caesars talsperson Jill Proctor har siden udtalt: 

"Vi har nul tolerance overfor racisme og diskrimination i enhver form. Vi er dybt skuffede over, at dette skete, da denne opførsel er helt imod vores værdier.”

“Vi har også kontaktet kunden personligt for at have en snak om episoden."