Enlig mor adopterede to forladte børn: Opdagede det mest utrolige, da hun læste på hospitalsarmbåndet

23/03/2023 08:39

Henrik R

Viralt
Foto: Instagram / @woodandgraceblog
Foto: Instagram / @woodandgraceblog
Da Katie Page var i begyndelsen af 30'erne, blev hun skilt og besluttede, at starte et helt nyt kapitel i sit liv.

Mest læste i dag

Amerikanske Katie Page flyttede til Colorado, skiftede job og besluttede sig for, at hun ville forsøge at få børn, da hun blev skilt. Sidstnævnte var en opgave, som var nemmere sagt end gjort, da hun ifølge Littlethings af medicinske årsager havde svært ved det. Derfor overvejede hun at adoptere. 

Sosialnytt skriver, at muligheden bød sig, da en sagsbehandler ringede til Katie i 2016 og fortalte, at en 4-dage gammel navnløs dreng var blevet efterladt på det lokale hospital.

Katie var hurtig til at tage imod tilbuddet om at passe på den lille dreng, som hun kaldte Grayson, indtil de havde fundet ud af, hvad der skulle ske med ham.

Ifølge loven mistede hans biologiske forældre automatisk forældremyndigheden efter et helt år, hvor han havde boet hos Katie, og hun valgte derfor at adoptere den lille dreng og dermed få sit livslange ønske opfyldt. 

Den nybagte mor elskede sin nye rolle og var overbevist om, at Grayson ikke skulle være hendes eneste barn. Hun havde dog planer om at vente et par år, før hun ville adoptere endnu et barn, men skæbnen ville noget andet...

Der gik ikke engang én måned fra adoptionen af Grayson, og så ringede en anden sagsbehandler, som fortalte, at der var blevet efterladt en nyfødt pige på samme hospital, og at de havde brug for en, som kunne tage sig af hende. 

Det tog ikke mange minutter før Katie havde besluttet sig og "Jeg ved, jeg er skør, men Gud fortæller mig, at jeg skal sige 'Ja!'" røg ud af den unge kvindes mund, og så var hun pludselig mor til to - Grayson og Hannah.

Katie og hendes familie / Foto: Instagram / @woodandgraceblog

Som om historien ikke er rørende nok i forvejen, så opdagede Katie noget helt utroligt, da hun læste på det hospitalsarmbånd, som Hannah havde på. Der stod nemlig fornavnet og fødselsdatoen på Hannahs biologiske mor, og det var præcis samme navn og dato, som den biologiske mor til Grayson havde oplyst, da han blev overleveret til hospitalet ét år tidligere. 

Katie besluttede sig for at undersøge sagen, og til sidst lykkedes det hende at finde frem til Hannahs biologiske mor. Katie kunne straks se ligheden mellem hende og Grayson, og en efterfølgende DNA-test bekræftede, at Hannah og Grayson utroligt nok havde samme mor og derfor var halvsøskende. 

Foto: Instagram / @woodandgraceblog

Begge børn er adopteret af og bor stadig hos Katie i dag, og man kan desuden læse på hendes Instagram, at hun siden har adopteret endnu et barn, fået en mand og dermed også to bonusbørn, og at hun er plejemor for adskillige plejebørn.