Hun fandt ham sammen med ekskæresten én måned før brylluppet: Nu deler hun sin 'hævn'

23/03/2023 09:33

Henrik R

Viralt
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En anonym bruger på det sociale medie Reddit har delt sin historie om et mislykket bryllup, en utro forlovet og et arvestykke til 150.000 kroner, som blev solgt.

Mest læste i dag

På det sociale medie Reddit er der et forum, som hedder 'Am I the A**hole? (AITA)' (red. Er jeg r*vhullet?), hvor brugere kan dele deres historier og få input fra andre brugere om, hvorvidt de synes, at man er et r*vhul, fordi man måske har gjort noget dumt. 

En anonym kvinde må siges at have delt en vild historie forleden, da hun berettede om sit mislykkedes bryllup, som blev aflyst, fordi hende eks-forlovede var hende utro med sin ekskæreste kun én måned før brylluppet.

Man kan måske undre sig over, hvorfor hun mener, at hun så skulle være et r*vhul, men det er simpelthen, fordi hun frygter, at hendes reaktion var over stregen.

Ifølge Ladbible er brugeren en 27-årig kvinde, vis ven (som også var venner med hendes dengang forlovede) opdagede, at den anonyme kvindes forlovede var hende utro med hans ekskæreste. 

Nok enhver kommende bruds værste mareridt var sket, men for at gøre det endnu værre, så havde hun taget et lån på $20.000 (130.000 kroner) til at betale for brylluppet, og det var meningen, at de to skulle betale af på det sammen. 

Hendes luskede eks-forlovede valgte dog at ignorere hans ansvar og udtalte angiveligt: "Det er ikke mit problem, at du tog et lån, som du ikke kan betale."

Den 27-årige fortvivlede kvinden havde dog et 'es i ærmet', da hun stadig havde forlovelsesringen, som hun vidste havde kostet $25.000 (cirka 150.000 kroner). Hun overvejede derfor at sælge den, men problemet var, at det var et arvestykke, som hendes tidligere forlovede havde arvet fra hans oldemor. 

Hun valgte at give sin eks-forlovede chancen og sagde til ham, at han måtte betale sin del, ellers ville hun sælge ringen, hvilket han angiveligt ignorerede at svare på. Han skulle desuden have sagt til sine venner, at han "var ligeglad", fordi hun ikke "turde gøre det". 

....men det gjorde hun, og ifølge hende har det skabt stor postyr, og hendes eks-forlovede kaldte hende blandt andet en "smålig kælling", og selv nogle af hendes egne familiemedlemmer mente, at hun overreagerede. 

Netop derfor lavede hun et opslag i Reddit forummet, AITA, for at få andres mening, og svarene hun fik var heller ikke helt enige. De fleste mente dog, at hendes eks-forlovede havde trådt så godt og grundigt i spinaten, at det var hendes eneste mulighed. 

En skrev således: "Den bogstavelige grund til at have en forlovelsesring (i gamle dage) var, så kvinden havde noget af værdi, så hun ikke skulle bekymre sig, hvis manden - ham som tjente pengene - forlod hende, derfor er hun i sin fulde ret til at sælge den."

En anden bruger var egentlig uenig i, at man havde ret til at sælge ringen men mente, at hendes eks-forlovede havde fortjent det og skrev således:

"Jeg mener at forlovelsesringe og arvestykker skal afleveres tilbage efter et brud. Når det så er sagt, så var han utro én måned før brylluppet, ignorerede dine beskeder, nægtede at hjælpe med betalingen og irriterede dig. [...]," og afsluttede med konklusionen: "NTA [not the a**hole] (red. ikke r*vhullet)."