Louise opdagede knop over øjet: Få dage senere kravlede noget ulækkert ud

Skrevet af Emil Martesen

5 uger siden

|

14/04/2024
Foto: Privat
Foto: Privat
Louise vågnede med en knop over sit ene øje, som langsomt voksede sig større, indtil en 'mystisk parasit' pludselig kravlede ud.

Dagens topnyheder

Fredag den 22. juli vågnede Louise Edwards med, hvad der lignede en uskyldig knop over sit ene øje. Det skulle dog vise sig at være noget helt andet.

Den 34-årige kvinde antog blot, at det nok var et insekt, der havde bidt hende i løbet af natten. Derfor tænkte hun ikke videre over det, skriver Liverpool Echo.

I løbet af dagen lagde hun dog mærke til, at den lille knop tilsyneladende voksede sig større og større. Og tre dage efter fik hun et chok, da en mystisk parasit kravlede ud af hendes øjenlåg.

Men inden parasitten kravlede ud, var det svulmet så meget op, at hun ikke længere kunne åbne sit øje. Derfor besluttede hun sig for at lægge vejen forbi St Paul’s Eye Hospital, for at få det undersøgt.

"Jeg opholdt mig i mit hus. Jeg havde ikke rigtigt været nogen steder for nylig. Jeg var i Tyrkiet omtrent en måned før, og ved campingvognen en uge før, men der var intet i dagene efter," siger Louise.

"Jeg sover med vinduerne åbne, så måske der er kommet noget ind. Da jeg vågnede og havde den her ting, var det som en bums. De (St Pauls, red.) forsøgte at trykke den ud, og gav mig antibiotika og sendte mig hjem."

"Den næste dag kunne jeg ikke engang se, fordi mit øje var lukket. Jeg har virkelig dårligt syn, og øjet med knoppen var mit gode øje. Jeg kunne ikke se noget, så jeg tog tilbage."

Foto: Privat/Facebook

Hun forklarede også, at hun blev ramt af den 'værste smerte, hun nogensinde har følt', og at hun kunne mærke det i både tænder, hoved samt øjne.

To sygeplejersker så hende an, og bad hende om at fortsætte med at tage antibiotika.

"Jeg så min nabo i mandags (25. juli, red.), og hun spurgte mig, hvad der var sket. Da jeg forklarede det, sagde hun, at jeg skulle bruge kogende vand direkte fra elkedlen til at trække, hvad end det var, op, så det var, hvad jeg gjorde," siger Louise.

Da hun gjorde det, kunne mærke, at det var som om, at der var noget, der sprang, og ud fra knoppen kom en form for parasit.

"Jeg mærkede den der trykkende fornemmelse, og da jeg klemte den, begyndte denne ting at komme frem. Jeg råbte til min far, at han skulle komme at se, og han sagde, at det var en slags parasit med ben," fortæller hun.

Louise besluttede sig for at tage tilbage til hospitalet med 'parasitten', og da hun ankom, viste hun sygeplejersken et billede.

Foto: Privat/Facebook

"En af sygeplejerskerne lo og sagde, at det lignede noget fra en alien-film. Jeg følte, at jeg var i en alien-film. De fortalte mig, at jeg skulle fortsætte med antibiotika og tage hjem," siger hun.

Hun har nu bestilt en tid hos sin egen læge, og håber på, at lægen kan hjælpe hende med at finde ud af mere om, hvad det var, der kom ud af hendes øjenlåg.

Efter at have delt billeder af det på Facebook, er der en række mennesker, der har skrevet, at det kan være en bremse. Louise ved dog stadig ikke, hvad det var, der kravlede rundt under huden på hende.

"Jeg tog det med til School of Tropical Medicine, men de sagde, at man skulle henvises. Jeg vil bare gerne vide, hvad det er og advare folk," siger hun.