Voldtægt blev forhindret: 82-årig kvindelig pensionist maste mands penis

Nils Würtzenfeld

377 uger siden

|

26/04/2017
Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En 82-årige kvinde tog i den grad kampen op, da en mand forsøgte at voldtage hende.

Dagens topnyheder

Da en 82-årig pensionist for nylig var på vej hjem gennem byen Bletchley nord for London, blev hun pludselig offer for en frygtelig forbrydelse.

Den ældre kvinde blev nemlig overfaldet ved et busstop af en ukendt mand, der slyngede hende i jorden og forsøgte at trække tøjet af hende. Det skriver britiske Metro.

Den 82-årige forsøgte at slå fra sig, mens hun græd og råbte; ’Jeg er 82, jeg er 82, jeg vil ikke have det her! Gå væk fra mig!’

Den nådesløse gerningsmand blev dog ved og stak sin ene hånd op under hendes bh, mens han forsøgte at tilfredsstille sig selv seksuelt med den anden hånd.

Overfaldet fik dog en brat afslutning, da den 82-årige kvinde fik nok og resolut greb fat om mandens penis og klemte så hårdt, at den forpinte overfaldsmand straks stak af.

Efter overfaldet har den stakkels 82-årige kvinde haft svært ved at bearbejde det voldsomme overgreb.

- Før det skete, var jeg en udadvendt kvinde, som steg på bussen for at handle, og jeg bekymrede mig ikke om noget, forklarer hun.

Nu er den ældre kvinde dog bange for at gå ud på egen hånd.

- Efter det skete, er jeg rigtig bange for at gå ud og handle alene. Jeg nægter at stå af ved det stop. Jeg står i stedet af ved et senere stop og går en lang omvej. Jeg bliver bange i mit eget hus, og jeg låser dørene selv i dagstimerne, fortæller hun.

- Jeg er bange for min egen skygge nu, lyder det fra den stakkels kvinde.

Heldigvis kunne politiet efter overfaldet anholde gerningsmanden, der viste sig at være en 29-årig mand ved navn Greb Laird.

Gerningsmanden Greb Laird. Poltifoto

Anholdelsen kunne lade sig gøre takket være den 82-årige kvinde, for mens hun slog fra sig under overgebet, formåede hun at få noget af mandens DNA under neglene – beviser som politiet efterfølgende kunne bruge til at finde frem til den 29-årige mand.

Han er nu blevet stillet for retten og er blevet idømt fire år og to måneders ubetinget fængsel 

- Ældre mennesker skal have særlig beskyttelse af retten - ligesom de helt unge – fordi de er særligt sårbare, lød det fra dommeren, da dommen blev afsagt. 

Læs også: Mand kommer hjem og finder sin kæreste og hendes elsker i sengen - så tager han hævn.