Wow: Skræmmende video af kæmpe hvidhaj, der forfølger to mænd i lille båd

Det var et skræmmende syn der mødte to fiskere, da de var 30 kilometer fra Australiens kyst i en lille båd. Pludselig cirkulerede en stor hvidhaj omkring dem, og de frygtede pludselig for deres liv.

De fleste australierer er ret hærdede hvad angår farlige dyr. Hvad enten det er edderkopper, slanger eller en stor haj, så ser du sjældent en australier, hvor der ryger en finke af panden.

Sveden må dog alligevel have dryppet lidt ned i ryggen for Grayden Sharpe og hans svigerfar Jason Atwell, da de 30 kilometer væk fra kysten var ude at fiske i en lille båd.

Læs også

Populært rejseselskab i økonomiske problemer - Kan det betyde noget for din sommerferie?

Under deres tur blev de pludselig mødt af et syn, som højst sandsynlighed havde fået de fleste danskere til at væde deres bukser af skræk. Ganske få meter under dem kom en kæmpe hvidhaj nemlig til syne, og den havde ikke i sinde at lade de to fiskere være alene.

Hajen cirkulerede rundt om fiskernes både flere gange, mens de hejste deres fangst ombord. De afventede kort for at se, om hajen ville svømme væk igen, men den blev ganske længe i overfladen af vandet få meter fra dem.

Frygtede at den ville vælte båden

Da Graden Sharpe og svigerfaren havde fået fangsten ombord, valgte de at rykke til et nyt sted, så de kunne slippe væk fra hajen, der skræmte de fisk, som de gerne ville fange. Det hjalp dog ikke at rykke væk, for hajen fulgte efter dem, og godt 30 sekunder efter, at de igen skulle til at fiske, var hajen lige foran dem igen.

Det fik dem til at pakke helt sammen, og så skyndte de sig ind mod kysten.

Grayden Sharpe har fortalt til det australske medie, Perth Now, at selvom de forholdt sig ganske roligt, så frygtede de, at hajen ville tippe båden over.

“Vi var lidt bange fordi, at vi var så langt væk fra kysten, og fordi den havde den størrelse, den nu havde,” fortæller Grayden Sharpe med hentydning til, at hajen var større end deres båd.

“Det hele gik så hurtigt. Den cirkulerede omkring båden i tre til fire minutter, og jeg tænkte bare ‘Hold nu k***’, og så måtte jeg bare fange det på kamera,” lyder det fra australieren.

Hvidhajen vurderes til at være cirka 6.5 meter lang.

Mens de i Australien kan støde på hvidhajer og andre farlige dyr, så lader det til, at vi i Danmark har en puma til at rende rundt. En tysk kvinde fortalte forleden til Dagens.dk, at hun havde spottet det store dyr.

Læs også

Tysk turist så fritgående stort kattedyr i Danmark - Jeg kunne se musklerne på den

 

 

Dagens Gossip