Wow: Viral video afslører generationsforskellen

Mathias Madsen

5 uger siden

|

14/06/2024
Viralt
Foto: Facebook / Dan Spragg
Foto: Facebook / Dan Spragg
Der er virkelig forskel på folk i forskellige aldre.

Dagens topnyheder

Verden udvikler sig dag for dag, men der er større forskel på 10 år i dag, end der var for 100 år siden; forstået på den måde, at teknologien har fået udviklingen til at eksplodere.

Den første telefon blev opfundet i slutningen af 1800-tallet, men der gik mere end 100 år, før mobiltelefonen blev opfundet. Fra mobiltelefonens opfindelse til Smartphonen kom på markedet, gik der dog kun ca. 50 år.

Siden har udviklingen for alvor taget fart, og der er derfor stor forskel på, hvordan forskellige generationer er vokset op.

Det er helt tydeligt at se i en video, som er gået viralt på Facebook.

Her har influenceren Dan Spragg delt en video, hvor han og hans datter viser, hvordan de gør forskellige ting - og der er STOR forskel!

For eksempel når de bliver bedt om at lade som om, at de ruller vinduet ned på en bil. Her tager Spragg fat i sit imaginære håndtag og drejer, mens datteren blot trykker på en knap.

De er heller ikke helt enige om, hvordan man tager et billede, eller hvordan man finder ud af, hvad klokken er. Spraggs datter skal nemlig ikke engang bruge et ur til det.

Se forskellene i den sjove video herunder.

Videoen, der er en såkaldt 'reel', har i skrivende stund fået mere end 20.000 'likes', og den er blevet delt mere end 1.200 gange.

Kommentarfeltet er desuden fyldt med primært voksne mennesker, som er lige dele underholdte og chokerede over forskellen på de to generationer.

"Lærer de ikke børn at se klokken i skolen længere???? [...]" spørger én person for eksempel, og en anden skriver: "Antallet af teenagere, der ikke kan klokken er skræmmende!"