Politiet advarer danskerne mod uhyggelig trend: Her er straffen for at være en klovn

Modelfoto: Shutterstock

Politiet beder danskerne tænke sig godt om, før de hopper med på den bizarre trend.

Søndag eftermiddag modtog Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi en anmeldelse om, at der gik to personer klædt som klovne på Bogensevej i Næstved. 

Den ene bar på et baseball-bat, og klovnene virkede truende over for de mennesker, der gik forbi dem på vejen.

Det skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Læs også

Uhyggelig klovn med økse rev i Jespers bildør: Skræmmende trend er kommet til Danmark

Da politiet nåede frem til stedet, var klovnene forsvundet.

- Det er ikke drengestreger at løbe rundt og skræmme folk på gader og stræder. Hvis vi havde fået fat i dem, så havde deres adfærd som minimum kostet en bøde på 3.000 kroner for overtrædelse af våbenloven (slagvåben på offentlig vej til et ikke anerkendelsesværdigt formål - de går jo nok ikke til baseball), skriver politiet og afslutter:

- Man skal tænke sig godt om, inden man hopper med på den trend.

Læs også

Mand blev forskrækket af uhyggelig klovn på gåtur - hans knytnævne sad perfekt

I den seneste tid har bevæbnede mennesker klædt ud i uhyggelige klovnekostumer spredt skræk blandt borgere i forskellige lande - herunder USA, Storbritannien, Norge og Sverige.

På internettet florerer adskillige videoer, hvor nogen har filmet, hvordan intetanende folk reagerer, når de pludselig møder de skræmmende klovne, som ofte er bevæbnet med en økse eller kniv.

I løbet af de seneste dage har de danske medier skrevet om flere tilfælde, hvor danskere er blevet overrasket af fremmede mennesker i klovnekostumer. 

Læs også

Ekstreme historier - Her får du oversigten over vilde historier. De største bygninger, de længste floder, de største hajer og meget mere.

Sygdomme - Vi samlet en liste over de sygdomme og lidelser, som optager rigtig mange danskere.

Børn - Spørgsmålene for en børnefamilie er ofte mange og kan nemt hobe sig op. Her kan du finde en række emner, som alle handler om børn.

Dagens Gossip