Bombe kostede Melissa Bassi livet: Mindes nu på Facebook

| Skrevet af redaktion den 19. maj 2012 - 16:21

En bombe i den italienske by Brindisi i det sydlige Italien kostede lørdag den 16-årige skolepige Melissa Bassi livet. Bomben eksploderede lørdag formiddag på en skole i byen, men ingen har endnu taget ansvaret for bomben. De italienske myndigheder regner dog med, at det er mafiaen der står bag eksplosionen. Mens Melissa Bassi blev dræbt ved eksplosionen, blev mange andre elever sårede da bomben sprang. På Facebook er der allerede oprettet mindesider til ære for pigen, og det er strømmet ind med kommentarer og trøstende ord til de pårørende. Og det er sympati, der strømmer ind fra hele verden. Se mindesiden her.    

Deltag i debatten

Krimi

21. august 2014

En bus kørte op bag i en 44-årig mands bil, hvorefter bilen slynges rundt, og manden dør nær Sønderborg.

Politik

21. august 2014

Penge til kronisk syge er givet godt ud og falder på et tørt sted, siger sundhedsprofessor Jes Søgaard.

Sundhed

Foto: Shutterstock
21. august 2014

De ved det måske ikke. Men de fleste mødre er bare skideirriterende - især i andre mødres øjne. Se 10 eksempler på det her.

Efterlysninger

21. august 2014

Ferien i Danmark endte bittert for Alison Emanuel Arato fra Canada. Sammen med hendes mand og to børn var hun på ferie i Aarhus, men uheldigvis for familien, så fik de stjålet deres kamera med alle billederne på.

Advarsler

21. august 2014

Fødevarestyrelsen tilbagekalder kagekrymmel på grund af manglende mærkning.

God karma

21. august 2014

Lillian Weber har dedikeret sit otium til at gøre en forskel i andres liv. Hver dag syr hun en ny kjole, som gives til fattige, afrikanske piger.