Knaldperlen vil ikke have sex med gravid kæreste - vil ikke ramme barnet i hovedet

Foto: Polfoto/Mogens Flindt

Walid Bechara og Kia Sødergreen har lagt sexlivet lidt på hylden, mens de venter deres lille søn.

Walid Bechara, bedre kendt som knaldperlen, beskriver sig selv som person, der er meget glad for sex. Men for tiden har han alligevel lagt lagengymnastikken lidt på hylden.

Han er nemlig bange for at ramme det barn, som han og Kia ‘Sugar’ Sødergreen venter sig senere på sommeren.

Det skriver Realityportalen.

- Jeg er en meget liderlig fyr, men tro det eller ej, lige når Kia er gravid, kan jeg ikke få mig selv til det. Jeg ved, at min søn ligger derinde, så jeg er bange for at ramme ham, hvis vi har sex. Så jeg undgår sex så meget, som jeg overhovedet kan, siger Walid Bechara til Realityportalen.

Walid Bechara glæder sig meget til, at den lille sukkerknald kommer til verden. Han er begejstret for, at de to skal have en dreng, hvilket Kia Sødergreen afslørede på sin blog midt i marts:

- Vi kan med glæde nu fortælle, at vi venter os en sund og rask lille dreng. Walle er så pivstolt af, at han har lavet en lille dreng, skrev Kia Sødergreen og tilføjer:

- Som han siger: Hvad sagde jeg, jeg har hele tiden vidst, at det blev et lille heksehyl, nu hvor jeg bliver kaldt knaldperlen.

Det kommende forældrepar mødte hinanden i realityprogrammet ‘Kongerne’ på Kanal 5 for tre år siden. Her kunne seerne blandt andet følge med, mens de to havde sex for åben skærm.

Fifty Shades of Grey-stjerne fik taget et uskyldigt billede - nu taler alle om en fræk detalje

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip