Efter 17 års ægteskab bad Robin sin mand om lov til at have sex med andre mænd

Foto: Robin Rinaldi

Din partner beder om at have sex med andre og tilbringe hverdagsaftenerne med fremmede; ville du tillade det? Kvinden Robin Rinaldi fik lov af sin mand, og fortæller her om sine oplevelser med et åbent ægteskab.

Kunne du leve i et forhold, hvor du vidste, at din partner tilbragte hver eneste hverdagsaften i seng med en anden end dig?

Dét spørgsmål bad Robin Rinaldi sin mand Scott om at svare på, da hun spurgte ham, om hun måtte have sex med andre mænd end ham. Det skriver det norske medie Side2.

Robin Rinaldi elskede Scott, men der manglede noget i parrets forhold, syntes hun:

- Jeg kom til et punkt, hvor jeg ikke følte, at jeg kunne fortsætte uden at opleve lidenskab. Jeg var lykkelig på en tryg, tilfreds måde, og sexlivet var fint og fysisk tilfredssstillende. Men det, vi manglede fra begyndelsen, var et vis niveau af lidenskab, vildskab og lyst, siger Robin Rinaldi ifølge Side2.

I et forsøg på at redde deres ægteskab, gav Scott derfor Robin lov til at have sex med dem, hun ville, i ét år. Alle hverdagsaftener tilbragte de efterfølgende hver for sig, mens de sov sammen i weekenderne.

Læs også: Her overrasker han 'utro' kæreste med speciel gave på hendes...

Der var tre regler: De måtte ikke have ubeskyttet sex. De måtte ikke have nogen seriøse forhold, og de måtte ikke have sex med fælles venner.

På under et døgn fik Robin 20 henvendelser fra interesserede, som reagerede på hendes annonce:

- Flot kvinde søger erfaring. Jeg er 44 år gammel uddannet, attraktiv kvinde i et åbent ægteskab. Jeg søger single mænd i alderen 35 til 50, som kan hjælpe mig med at udforske min seksualitet, skrev Robin Rinaldi.

Hun nåede at have sex med 12 forskellige mennesker – to af dem kvinder – og at praktisere tantrisk sex med en gruppe i San Fransisco.

Da eksperimentet var ovre, endte det desværre med, at Robin ikke kunne se sig selv i et forhold med Scott.

- Efter at jeg havde haft andre elskere og oplevet andre typer af sex og emotionel tilknytning, så var det alt for svært at gå tilbage til et konventionelt ægteskab. Projektet forandrede mig enormt meget. Jeg elsker stadigvæk Scott, men jeg følte, at jeg var vokset ud af ægteskabet, fortæller hun videre.

Robin har dog lært meget af sin tid i et åbent ægteskab: Hun har mødt mange, både positive såvel som negative, reaktioner, og er overrasket over, hvor mange andre par, der lever i lignende åbne forhold – par med børn, og som elsker hinanden.

Robin Rinaldi udgav i 2015 bogen “The Wild Oats Project” om sine oplevelser.  

Kunne du leve i et såkaldt åbent forhold?

Læs også: Utro bager mister konen og fyrer svigermor: Nu skal han betale...

 

 

Dagens Gossip