2-årig dreng lammet af bid fra edderkop, som gemte sig i bananer fra Aldi

Det giftige kryb gemte sig ifølge forældrene mellem bananerne, som var købt i supermarkedet Aldi. Det skriver Mirror.

2-årige Evan Waters blev angivelig bidt, da han skulle til at sætte tænderne i en banen i sit hjem i Bishop Auckland i det nordøstlige England. Hans hånd begyndte kort efter at hæve op, og han skreg af smerte. Lidt efter var hånden paralyseret.

Den lille drengs 29-årige mor bragte ham lynhurtigt til hospitalet:

- Det var skræmmende at tænke på, at min dreng var indlagt på grund af en edderkop, som skjulte sig mellem bananerne. Det var frygteligt, fortæller hun til Mirror.

- Hans hånd svulmede op som en ballon, og han græd for sit liv. Vi havde ingen anelse om, hvad der foregik, før vi kom hen på hospitalet, og lægerne sagde, at det var et edderkoppebid.

Evan Waters tilbragte to dage på hospitalet. Her fik han antibiotika og blev behandlet for det smertefulde bid, som var blevet inficeret, indtil han igen var på højkant og havde genvundet følelsen i hånden.

Det er stadig ikke opklaret, hvilken type edderkop der var tale om. Den forsvandt hurtigt efter at have bidt drengen, og derfor frygter familien, at den stadig gemmer sig et sted i deres hus.

- Han havde en frygtelig oplevelse, især i så ung en alder. Selv mine ældre børn er bange for at være i huset. De tror, at edderkoppen stadig er derinde, så de vil ikke være der, fortæller den hjemmegående mor til fire.

Aldi har siden beklaget episoden, som de lover at efterforske.

- Denne slags hændelser er ekstremt sjældne, og vi tager dem meget alvorligt. Vi har undskyldt over for kunden og undersøger nu sagen med vores leverandører, fortæller en Aldi-talsmand til MIrror.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip