2-årig pige kom alvorligt til skade på legeplads - nu advarer moren andre om populære legeredskaber

Da Amy Smith forleden tog sin to-årige datter med på legepladsen i den lokale park var det meningen, at de skulle have en hyggelig dag sammen, men turen endte med at blive til et mareridt.

Lille Demi-Mai skar sig på noget knust glas, da hun ville prøve kræfter med parkens lille rutsjebane, og nu advarer moren om at holde godt øje med de gratis fornøjelser på de offentlige legepladser.

Moren har en mistanke om, at ballademagere med vilje har lagt glasskår på rutsjebanen i Kitson Park, hvor hun og datteren ellers har haft mange gode stunder.

Amy Smith var stolt af sin datter, da hun jublende gled ned af rutsjebanen, men der lød et skrig fra den to år gamle pige, da hun nåede den flade afslutningen på den glatte forlystelse.

Blodet løb fra datterens ene lår, der var blevet skåret af glasskår, og den hvide ble blev hurtigt farvet helt rød. Det skriver britiske The Mirror

Amy Smith tog straks hen på hospitalet med sin datter, der måtte sys med flere sting. Den engelske kvinde har haft kontakt med de ansvarlige for legepladsen, og de har nu fjernet alle de skarpe glasskår fra den velbesøgte legepladse i byen Torquay på den engelske sydkyst.

Moren mistænker lokale bøller for at have knust en flaske, hvis skarpe skår er blevet lagt på rutsjebanen.

Læs også: Dreng på 9 måneder kommer alvorligt til skade i badebassin - nu advarer moren andre forældre om ikke at begå samme fejl

Hun har valgt at stå frem i medierne for at opfordre andre forældre til at være opmærksomme, når de tager deres børn med på den lokale legeplads. 

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip