26-årigt knivoffer tilfældigt offer for hævn

Det var angiveligt et gammel slagsmål, som skulle hævnes, der natten til lørdag førte til, at en 26-årig mand blev stukket ned i Gilleleje.

Det fortæller Carsten Elmegård fra sikkerhedsfirmaet CEJ-Security, som har ansvaret for sikkerheden ved havnefesten i Gilleleje.

Han var med til at bortvise den gruppe af unge, som efterfølgende stak den 26-årige mand ned.

- Vi tager en snak med den her gruppe, og de fortæller, at de er kommet så mange, fordi to af deres kammerater sidste år fik nogen på munden inde i byen, da der var havnefest, fortæller han til Ritzau.

Ifølge Carsten Elmegård fortalte de unge i gruppen ham, at de egentlig var kommet for at lave en såkaldt bytter, altså for at hævne slagsmålet fra året før.

- Vi beder dem om at forlade havnefestens område, og det forløber stille og roligt. Det er først efter ti-femten minutter, at de overfalder ham udenfor, fortæller Carsten Elmegård.

Ifølge Carsten Elmegård sad den 26-årige på en bænk med en pige uden for festområdet, da de blev antastet af gruppen.

Det endte med, at den 26-årige blev stukket i brystet og ryggen, og efterfølgende var der optræk til yderligere ballade, men det lykkedes ifølge Carsten Elmegård at holde vennerne til den 26-årige inde på festområdet.

- Og dem i gruppen, som stak, de skyndte sig at tage benene på nakken og flygtede fra stedet, fortæller Carsten Elmegård.

Nordsjællands Politi har anholdt 15 personer i sagen, som lørdag sidder til afhøring. Hos Politiet kan man endnu ikke udtale sig om, hvad der har været motivet til overfaldet.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip