28-årigs bikinibillede sætter ‘sommerkroppen’ i perspektiv

For amerikanske Aimee Copeland blev der vendt op og ned på tilværelsen, da hun i 2012 blev angrebet af en kødædende bakterie og efterfølgende fik amputeret flere legemsdele.

Den 28-årige kvinde var her ude for en alvorlig faldulykke på en hjemmebygget svævebane, og efterfølgende pådrog hun sig den farlige og sjældne bakterie necrotizin fasciitis.

På Doctors Hospital Augusta i den amerikanske delstat Georgia måtte lægerne amputere hendes ene ben, den ene fod og det yderste af begge kvindens arme. Det skriver britiske Metro

- Det har taget mig lang tid at blive fortrolig med og acceptere min nye krop, skriver Aimee Copeland i en opdatering på Facebook, hvor hun forsøger at vise, at alle slags kvindekroppe er 'bikiniklar' til en tur på stranden.

Læs også: Ni betjente sætter sig ned i restauranten - så indser servitricen, at noget er helt galt

- Vi har alle skønhedsfejl, men der er også skønhed i vores fejl. Ar og hudtransplantationer er med til at skabe karakter, lyder pointen i opdateringen på det sociale medie, hvor over 11.000 mennesker har givet udtryk for deres sympati for den unge kvindes budskab.

På fotoet kan man se, hvordan Aimee Copeland fejrer sin ferie til Puerto Rico med en strandtur i flot vejr.

- Det handler ikke om, hvad du har. Det, der virkelig tæller, er, hvad du gør med det du har, forklarer Aimee Copeland.

Hvilken inspirerende kvinde!

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

Dagens Gossip