4-årig skammede sig over sit høreapparat - så fandt hans kreative mor på noget genialt

Da engelske Sarah Ivermees 4-årige søn, Freddie kom til verden med den medfødt virusinfektion CMV (cytomegalovirus) betød det, at Freddie var næsten døv på det ene øre, og besværet døv på det andet. Det skriver Wimp.com.

Så da Freddie var bare to måneder gammel, fik han sit første høreapparat i det bedste af sine to ører.

Freddies mor, Sarah begyndte dog at forhøre sig i sin omgangskreds og kom hurtigt i kontakt med andre mødre, hvis børn også havde fået høreapparat i en tidlig alder. De kunne hurtigt give Sarah flere gode råd, og da én af mødrene kunne fortælle, hvordan hendes datter havde problemer med at beholde apparaterne på i skolen, fandt Sarah på at sætte Freddies fast med flotte og farvestrålende negleklistermærker.

Artiklen fortsætter under billedet

Men Sarahs kreativitet stoppede ikke her. Fast besluttet på at gøre sin søns høreapparater så seje og børnevenlige, så han aldrig ville skamme sig over at gå med dem, begyndte hun at tilføje nogen af Freddies yndlingstemaet til hans høreapparater.

Artiklen fortsætter under billedet

Og Sarahs idé virkede. Freddie blev lykkelig for sine unikke høreapparater, som han efterfølgende aldrig ønskede at tage af.

Artiklen fortsætter under billedet

Idéen fungerede perfekt, og Ivermee er i dag indehaver af firmaet Lugs, der lever af at designe høreapparater, som børn vil gå med.

Artiklen fortsætter under billedet

Sarah har sendt de seje høreapparater til børn i hele verden.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

Dagens Gossip