50 asylansøgere antastede kvinder på gaden: - Vi sætter stor pris på kvinder

I går eftermiddags demonstrerede ca. 50 kurdiske asylansøgere i Sønderborgs gader i håbet om at vise, at de har stor respekt for kvinder, og at de tager afstand fra krænkelser mod kvinder.

Demonstrationen kommer efter flere ugers historier om europæiske og danske kvinder, der bliver krænket af mandlige asylansøgere.

Udstyret med roser, flag og deres bedste dansk ville kurderne fra Asylcenter Sønderborg gerne i dialog med danskerne især kvinderne for at dele deres budskab. Det skriver jv.dk.

Foto: Facebook.

- Vi sætter stor pris på kvinder og har respekt for dem. Vi tager afstand fra de krænkelser, udlændinge har udsat kvinder for i Tyskland og Danmark, forklarer asylansøgeren Mahmoud Rasho til jv.dk og tilføjer:

- Vi undskylder ikke for det andre gør, men alligevel vil vi gerne vise respekt for kvinder, siger Mahmoud Rasho.

Foto: Facebook.

21-årige Vinnie Truelsen fra Sønderborg stødte ind i de demonstrende kurdere og fik en rose og en lang snak med en af asylansøgerne. Den fremmede mands historie gjorde så meget indtryk på Winni, at hun skrev om sin oplevelse på Facebook.

- De respektere Danmark, de respektere den danske befolkning og ikke mindst respektere de, de danske kvinder.. Bare fordi der er en dansker der gør noget dumt går vi heller ikke og hader hinanden, hvorfor så hade på alle flygtninge når det ikke er alle der forulemper pigerne??, skriver Vinnie på Facebook og opfordrer folk til at dele hendes opslag.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Disse syriske/kurdiske mænd står lige nu på gågaden i Sønderborg, en hver kvinde der går forbi deres vej får en rose af...

Opslået af Vinnie Truelsen på 22. januar 2016

 

Dagens Gossip