Ældre mand skød efter konens unge elsker - elskeren blev anholdt

Det er amoralsk, men normalt ikke ulovligt at knalde med andres koner. Men begynder man at true den forsmåede ægtefælle, vanker der fængselsstraf.

Det må 22-årige Stephen Trevor Chapman sande efter et uheldigt optrin i lørdags i staten Arizona i USA.

En 68-årig mand med parkinson blev urolig, da han vågnede op, og hans hustru ikke længere var ved hans side. Han ledte efter hende i deres store hus, og fandt hende til sidst i deres anneks, hvor hun var i fuld gang med at dyrke sex med Stephen Trevor Chapman. det skriver Arizona Daily Star.

Læs også: Mand slår hustru ihjel efter diller-drilleri: - Hun sagde, jeg har en lille penis

Den 68-årige prikkede til Chapman med sin stok, men det tirrede ham så meget, at han gav sig til at råbe og skrige trusler efter den ældre herre, der så sig nødsaget til at affyre et advarselsskud. Skuddet ramte væggen og strejfede siden Chapmans hånd.

Den 68-årige mand ringede efterfølgende til alarmcentralen. Her melder han en indbrudstyv, som han har skudt efter. Han er dog ikke meget for at forklare de nærmere omstændigheder, eller også har påstyret forvirret ham. I hvert fald tager det knap seks minutter, før det står klart, hvad der er sket.

- Hvad farve var hans trøje? spørger manden på alarmcentralen.

- Han havde slet ikke en trøje på, svarer manden.

- Havde han bukser på?

- Nej.

- Var han nøgen?

- Øh, det går jeg ud fra, siger den 68-årige mand.

I løbet af opkaldet kommer det frem, at 22-årige Chapman for nyligt er blevet løsladt fra fængslet, og den 63-årige hustru ville hjælpe ham på fode.

Læs også: Disse 6 tegn bør få dig til at overveje jeres forhold

Sherif Paul Babeu siger, at det er en højst usædvanlig sag i området, der ellers er et roligt kvarter beboet af pensionister.

- Denne unge mand skulle tydeligvis have taget mandens advarsler om at forlade hans hjem og holde op med at dyrke sex med hans kone alvorligt. Den unge mand er heldig, at han kun blev prikket med stok og strejfet af skuddet, siger han.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Hør opkaldet til alarmcentralen her.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip