Afhørt af politiet: Brødrene Olsen i chok efter trafikuheld

Brdr. Olsen er fortsat dybt chokerede efter at de i aftes overværede en voldsom trafikulykke ved Vejen, skriver EB.dk.

Omkring 30 meter fra brødrenes egen bil røg en ung mand ud over en majsmark, væltede rundt og smadrede sin bil totalt.

- Vi er da stadig meget chokerede. Det var en meget voldsom ulykke at se på. Jeg var den første på ulykkesstedet, fortæller Jørgen Olsen til Ekstra Bladet.

Brdr. Olsen var, med Noller bag rattet, på vej hjem fra en koncert i Ribelund ved 18.20 tiden.

- Vi kørte omkring 80 kmt på landevejen, der gik lige ud. Pludselig blev vi overhalet af en ung mand, der kom kørende med omkring 130 kmt. Han overhalede os og ville fortsætte med at overhale de to næste biler foran os.

Men pludselig rykkede en af bilerne ud, så den unge mand kom ud i den bløde rabat. Her mistede han herredømmet over bilen. Den drejede fuldstændig rundt og røg ind på marken og væltede rundt, fortæller Jørgen Olsen.

- Bilen var fuldstændig smadret og bliver aldrig til bil igen. Jeg bad Noller og vores lydmand om at løbe med over til bilen. Jeg ville ikke stå med det selv. Jeg var overbevist om, at manden enten var blevet dræbt eller lå hårdt kvæstet inde i bilen.

- Netop som vi kom hen til bilen, kravlede den unge mand ud. Han var helt forstyrret og meget forvirret. Det første han sagde var: 'Jeg er udødelig.'

Senere fik vi at vide, at det er tredje gang, at manden er forulykket under dramatiske omstændigheder, fortæller Jørgen Olsen.

De to brødre fik tilkaldt politi og ambulance. Samtidig kom andre bilister og vidner til.

- Heldigvis kom politiet hurtigt. De konstaterede også, at det nærmest er et mirakel at nogen kunne overleve den ulykke.

I følge Jørgen Olsen forsvandt den bilist, som pludselig trak ud foran den unge mand.

Jørgen Olsen betegner selv ulykken som den værste de to brødre har oplevet under deres mange køreture rundt i landet siden 1972.

Den unge mand blev kørt på hospitalet men han slap med mindre knubs.

 

Dagens Gossip