Andrea lavede et spejl til sin datter, der var så fint, at hun selv måtte have et

Andrea havde i længere tid ønsket sig et spejl til sin spisestue, men det var ikke lykkes hende, at finde det rigtige. Hun havde ellers forsøgt med forskellige varianter, men enten var den gal med farven, eller så passede formen ikke til hendes, i forvejen mønstrede, tapet. Det forklarer Andrea selv på bloggen Decorating Cents.

Til sidst besluttede hun, at et spejl med ’solstråler’ ville passer perfekt på væggen i stuen, men Andrea var stadig usikker på, hvordan spejlet skulle blive til. Derfor gik hun selv i gang med at kreerer et spejl, som hun efterfølgende forærede sin datter.

Resultatet blev så fint. Enkelt, originalt og smagfuldt.

Dette var spejlet, som Andrea selv havde drømt om – det skulle bare være en anelse større, så det passede på væggen i spisestuen. Derfor gik Andrea i gang igen, og da hun var færdig, havde kun lavet det flotteste spejl. Enkelt, hurtigt og billigt.

Først anskaffede Andrea et enkelt, rundt spejl. Det kostede hende knap 27 kroner. Dernæst ca. 50 rørepinde - dem man rører i malling med. (Man kan i øvrigt også bruge både fugepinde eller planteskilte, red.).

- Jeg besluttede at bruge rørepinde. Både fordi de er gratis mange steder, og så fordi de er tykke, og ser godt ud på væggen sammen med spejlet, fortæller Andrea, der selv havde en del rørepinde liggende i sin garage. Resten tog med sig hjem, de næste gange hun var i byggemarkedet.

Så malede hun rørepindene med en mørk farve og lod dem tørre.

Herefter lagde hun spejlet med bunden i vejret og arrangerede pindene i dét mønster, hun ønskede. Da de alle lå, som de skulle, markerede hun med blyant, hvor de skulle ligge i forhold til spejlets kant.

Så limede hun pindene fast til spejlet, sammen med en krog, så spejlet kunne hænge.

Resultatet taler sig for sig selv.

- Jeg elsker solskins-spejle. De er også meget trendy i øjeblikket, men selvom de skulle gå af mode, så tror jeg, at det her får lov at hænge, fortæller hun.

Dagens Gossip