Anfører: Vi mærker Ståle-effekten

Ståle Solbakken har ikke engang været ansat i to uger af sin anden omgang som træner i FC København, men han har allerede fået ændret væsentlige ting i den måde, holdet skal spille på.

Det fortæller anfører i FCK, Lars Jacobsen, der især så nogle af de taktiske ændringer udført i søndagens 4-1-sejr over Viborg.

- Vores to centrale midtbanespillere er mere dominerende. Vi kan hele tiden spille dem, og når vi kan det, så kan vi hele tiden vende spillet. Lige så snart vi får vendt spillet, så kommer vi udover kanterne, og så bliver det farligt hver gang.

- Det er nogle af de ting, vi har arbejdet med. Og selv om, at vi kun har nået at træne syv-otte gange med ham, så ser det ud til, at vi har lyttet efter og har lært af det, siger Lars Jacobsen.

Også sportschef Carsten V. Jensen kan se ændringer, men han understreger, at der stadig er meget at arbejde med:

- Kvalitet fornægter sig jo ikke. Når tingene bliver sat rigtigt sammen, så var der i en kamp som den søndag mod Viborg, klasseforskel. Og det skal der også være.

- Men vi har stadig masser at arbejde med, og det er jeg sikker på, at Ståle er enig med mig i, siger Carsten V. Jensen.

Selv vil Ståle Solbakken gerne fraskrive sig en frelser-rolle.

- Jeg arbejder bare hårdt på træningsbanen og forsøger at implementere automatismerne, er det ikke sådan, Morten Olsen kalder det?, siger Ståle Solbakken.

/ritzau/

 

Dagens Gossip