Arsenal-manager hylder Laudrups hold

Arsenal-manager Arsène Wenger lægger ikke skjul på sin begejstring for Michael Laudrups Swansea-mandskab, inden de to klubber tørner sammen i Premier League lørdag.

- Swansea er altid et besværligt sted at spille, de har vundet Liga Cuppen og er et af sæsonens hold, siger Arsène Wenger ifølge South Wales Evening Post.

På vej mod pokaltriumfen slog Swansea netop Arsenal ud, da det blev til en imponerende 2-0-sejr på Arsenals bane, efter at de to klubber i første omgang havde spillet 2-2 i Wales.

Nu vil London-klubben have revanche og dermed intensivere jagten på Champions League-placeringerne. Arsenal blev tidligere på ugen slået ud af den prestigefyldte turnering trods en fornem 2-0-udesejr over Bayern München.

- Vi skal gentage indsatsen, vi leverede mod Bayern München - vi skal stå sammen, vise kampånd og vilje til at vinde for enhver pris.

- Jeg har hele tiden troet på, at vi havde kvaliteterne til at slutte i top fire, der er stadig 10 kampe tilbage, og der er lang vej. Nu handler det om stabilitet, lyder det fra Arsène Wenger.

Hans hold er fem point efter Chelsea, der lige nu sidder på den fjerde og sidste billet til Champions League. Swansea går ind til kampen på en niendeplads.

/ritzau/

 

Dagens Gossip